4zida.rs

Oglasi nekretnine, Beograd – Prodaja stanovi, kuće, poslovni prostor – 4zida.rs. Portal 4zida.rs predstavlja inovatini projekat na tržištu oglašavanja prodaje nekretnina u Beogradu, podjednako je namenjen svim njegovim učesnicima. Osnovni cilj ovog portala jeste da se uspostavi laka i sigurna komunikacija između agencija, agenata i potencijalnih kupaca, a bazirana je na transparentnim informacija i obostranom poverenju.

Ideja je da se promoviše rad agencija i agenata kroz njihovo lično predstavljanje, oglašavanje, savetovanje i druge vrste promotivnih akcija. Na ovaj način se ostvaruje prisnija veza između prodavaca i potencijalnih kupaca i povećava šansa za uspešan dogovor. Takođe, ovaj koncept pomaže vlasniku da odabere odgovarajućeg agenta za prodaju svoje nekretnine. 4zida.rs ne ne bavi samo prodajom nekretnina!

Ako želite da pronađete ili upoznate određeni kraj grada Beograda, ako želite da saznate koje su prednosti i mane života i rada u njima, ili jednostavno želite da vidite šta se novo i zanimljivo dešava u Vašem kraju – sekcija krajevi 4zida.rs je tu za Vas!

Sajt je upisan 2012, фебруар 21. u 04:43

Kategorija: Portali za nekretnine

Tagovi: kuće, Nekretnine, Oglasi, poslovni prostor, stanovi

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Portali za nekretnine

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top