Amber Software

Amber Software nudi kompletnu uslugu za svoje korisnike, od projektovanja, kabliranja, instalacije i konfiguracije aktivne mrežne opreme do testiranja i sertifikovanja linija i izrade projekta izvedenog stanja. Koristimo aktivnu i pasivnu opremu renomiranih svetskih proizviđača i vrhunske uredjaje za testiranje i sertifikaciju UTP i optičkih linkova.

Omogućavamo sigurno povezivanje na internet sprečavajući neželjene upade na Vaš sistem uz pomoć FIREWALL-a, i olakšavamo svakodnevni rad na internetu instaliranjem raznih servisa kao što su proxy, mail, http, voip i sl. Amber Software doo se trudi da svojim klijentima pruži najviši nivo usluga u oblasti informacionih tehnologija, da razume njihove sadašnje i buduće potrebe i predloži najoptimalnija rešenja.

Takođe, naš tim dosta vremena i pažnje ulaže u praćenje najnovijih tehničkih dostignuća da bismo mogli da ih prezentujemo i implementiramo našim korisnicima. Naša poslovna politika i najbolja reklama već 20 godina su zadovoljni korisnici koji će nas preporučiti svima koji žele kvalitetno rešenje informacionog sistema.

Sajt je upisan 2009, август 10. u 13:35

Kategorija: Hardware

Tagovi: instalacije i konfiguracije aktivne mrežne opreme, izrada projekta izvedenog stanja, kabliranje, projektovanje, testiranje i sertifikovanje linija

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Hardware

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top