Ambulanta za fizikalnu medicinu Master Physical

Ambulanta za fizikalnu medicinu Master Physical – Već deceniju, ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical je vaš iskren prijatelj i komšija Novobeogradjana, mesto gde prijateljstvo i profesionalizam daju vrhunske rezultate u rehabilitaciji sportskih i telesnih povreda.

Ambulanta se sastoji iz bloka za fizikalnu terapiju u kome se nalaze šest stolova i najsavremenija oprema, kinezi sale u kojoj se rade grupne i individualne vežbe, tri sobe za masažu, svlačionice za korisnike, a posebna pogodnost je besplatni pristup internetu putem Wirlessa. U ordinaciji Master Physical omogućeno je plaćanje karticama Visa, MasterCard i Dina.

Terapije

Ambulanta Master Physical je osposobljena za rehabilitaciju koja se sastoji iz četiri oblasti:

1. Fizikalne terapije

2. Kineziterapije

3. Masaže

4. Manuelnih tehnika – kiropraktika, osteopatija i kinezitejping

1. Najsavremenijim aparatima iz oblasti fizikalne terapije vršimo elektroterapiju koristeći interferentne struje, TENS, elektrostimulaciju, dijadinamičke i galvanske struje. Vršimo terapije ultrazvukom i laserom, magnetoterapiju i helioterapiju Bioptron lampama, presorterapiju – terapiju pritiskom i jedini smo u Srbiji koji posedujemo aparat GameReady za primenu krioterapije.

2. Kineziterapija je terapija pokretom i uključuje razne vrste vežbi koji se koriste u terapijske svrhe. U ambulanti sprovodimo grupne i individualne vežbe koje pomažu pri bolu u ledjima, vratu, ramenima i pri problemima sa diskusom, kao i vežbe rehabilitacije nakon hiruskih zahvata i moždanog udara.

3. Ambulanta Master Physical nudi sve vrste rehabilitacionih masaža, kao i vrhunske relaksacione i sportske masaže. Masaže se obavljaju u posebno uredjenim i prijatnim prostorijama za masažu, a sprovode se od strane visoko obučenih maser – fizioterapeuta.

4. Ambulanta Master Physical je pionir u primeni novih manuelnih tehnika u rehabilitaciji pacijenata kao što su kiropraktika i osteopatija. Ove, na našim prostorima, nove tehnike se sprovode od strane visoko obrazovanog kiropraktor – osteopate koji je svoje školovanje završio u Engleskoj, a svoje znanje uspešno primenjuje u radu sa našim pacijentima. Celokupnu filozofiju kiropraktike i osteopatije u ordinaciji Master Physical mi primenjujemo i kroz ostale segmente našeg rehabilitacionog procesa: kineziterapiju, fizikalnu-terapiju i masažu.

Sajt je upisan 2010, септембар 28. u 04:17

Kategorija: Ambulante - Ordinacije - Domovi zdravlja

Tagovi: fizikalna terapija, kineziterapija, kiropraktika, osteopatija

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Ambulante - Ordinacije - Domovi zdravlja

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top