Armido

Firma DOO „ADMIDO“ osnovana je 1992.g. kao „ADMIDO-KOMERC“. Osnovna delatnost bila je trgovina staklom,, hemijskim proizvodima, prerada stakla, trgovina akumulatorima , usluge i spoljno- trgovinski promet.

1998.g. menja ime u DOO „ADMIDO“ i proširuje oblast delovanja:

Trgovina na veliko: akumulatori (Tesla, Black Horse, Monbat, Topla), ulja (Optima Modriča, Exol, Comma…), filteri (Frad); rezervni delovi za poljomehanizaciju

Trgovina na malo, u maloprodaji u Banatskom Novom Selu: akumulatori, ulja, gume, kaiševi, rezervni delovi za traktore, rezervni delovi za poljomehanizaciju, automobile i kamione

Svakim danom obogaćujemo ponudu u našim maloprodajama i izlazimo u susret svakom zahtevu, sa svakim klijentom trudimo se da uspostavimo što bliži odnos i tako pomognemo savetom ili idejom na obostrano zadovoljstvo.

Sve to je dovelo do toga da 2003. otvaramo još jedan maloprodajni objekat u Pančevu i to na adresi Svetog Save 18.

Naša obaveza prema klijentu je pomoć pri izboru, prevoz, ugradnja. Kvalitet proizvoda koje prodajemo omogućava da vam pružimo garanciju kvaliteta uz servis i besprekorno funkcionisanje, kao i garancije na postojanost materijala.

Verujemo i iskreno se nadamo da ćete u nama prepoznati vašeg pouzdanog partnera u poslovima naše delatnosti pa Vam zelimo dobrodošlicu, pozdravljamo Vas i pozivamo da se upoznate sa nama i našim mogućnostima.

Zadovoljan kupac je naš imperativ!

Sajt je upisan 2012, август 5. u 14:40

Kategorija: Auto delovi

Tagovi: akumulatori, filteri, rezervni delovi za poljomehanizaciju, ulja

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Auto delovi

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top