Auto Škola OnLine

Sajt AutoŠkolaOnLine.com je nastao sa idejom da se auto-školi i kandidatima olakša obuka, komunikacija i unapredi kvalitet obuke. Razvoj sajta je počeo 2009. godine i posle 2. godine pisanja koda i testiranja početkom 2011. godine ušao je u finalnu test fazu.
Ceo projekat razvijamo u saradnji sa Zajednicom auto-škola Srbije, i uz njihove savete i predloge napravili smo proizvod koji će zadovoljiti sve zahteve predviđene novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja.

Naša misija je da naš softver koriste svi koji žele da na bezbedan način, po sebe i druge, učestvuju u saobraćaju, da nauče sve što je potrebno za snalaženje u sve komplikovanijem sistemu saobraćaja. Na ovaj način smatramo da ćemo bezbednost saobraćaja i kvalitet vozača podići na viši nivo.

Zbog savremenog načina života kandidati više nemaju vremena da po nekoliko sati provode u auto-školama i pripremaju se za polaganje teoretskog dela ispita (testovi) nego sve to mogu da obave iz svoje kuće a instruktori će moci da nadgledaju njihov rad i pomažu oko težih pitanja.

Auto-škole će na lak način voditi evidenciju kandidata, instruktora i vozila, a troškove opreme potrebne za to znatno će se smanjiti.
Softver koji razvijamo je u mogućnosti da obezbedi polaganje i teoretskog ispita sa svim sigurnosnim opcijama (video i zvučni nadzor, nemogućnost prevare u odgovaranju, praćenje vremena i svih uslova za polaganje ispita) koje predlaže novi zakon.

Naš tim se sastoji od dizajnera, programera i menadžera koji mogu da se izbore sa svim zahtevima tržišta pa smo otvoreni prema svim predlozima i savetima za razvoj ovog ili sličnih rešenja.

Sajt je upisan 2011, јул 15. u 00:48

Kategorija: Auto škole

Tagovi: auto škola, testovi, testovi za polaganje

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Auto škole

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top