Sajtovi iz kategorije "Istražilačka delatnost"

U ime naroda

Namera nam je da svojim znanjem i iskustvom budemo od pomoći državi Srbiji i da svojim radom na osnovu zakona, domaćih i stranih standarda doprinesemo borbi protiv organizovanog kriminala.

Sajt je upisan 2012, август 13. u 09:20
Kategorija: Istražilačka delatnost
Tagovi: mafija, organizovani kriminal

Više...

Police arrest

Web sajt cija je svrha informisanje gradjana o policijskom radu na terenu, tokom pretresa i hapsenja. Svi video snimci i saopstenja su zvanicno objavljeni…

Sajt je upisan 2010, септембар 3. u 02:46
Kategorija: Istražilačka delatnost
Tagovi: informisanje gradjana, policija

Više...

Pravac – Srpska istražilačka agencija

Pravac – Srpska istražilačka agencija, Beograd, Srbija. Srpski istražilac Radomir M. Misaljević. Rasvetljavanje krivičnih dela, zastupanje oštećenog u krivičnom postupku, traženje lica i stvari, prikupljanje podataka za ocenu boniteta pravnih i fizičkih lica, prikupljanje podataka za sva lica, na sve životne i radne okolnosti, u svakom vremenu, u svakom prostoru, poligrafsko ispitivanje, prikupljanje podataka za utvrđivanje olakšavajućih i otežavajućih okolnosti, računarska forenzika, forenzična psihologija, suzbijanje negativnog dejstva destruktivnih grupa i pojedinaca, suzbijanje trgovine ljudima i ljudskim organima, suzbijanje nasilja u porodici, suzbijanje proizvodnje, prometa i korišćenja opojnih droga i psihoaktivnih supstanci.
http://www.pravac.co.rs

Sajt je upisan 2009, октобар 8. u 20:11
Kategorija: Istražilačka delatnost
Tagovi: Istražilačka delatnost, privatni istražilac, srpski istražilac, suzbijanje kriminala

Više...


Top