Sajtovi iz kategorije "Finansije"

Izrada poslovnih planova

Naša je osnovna djelatnost poduzetničko i poslovno savjetovanje malih i srednjih poslovnih subjekata u svim fazama njihovog poslovnog ciklusa. Imamo iskustva u izradi poslovnih planova i investicijskih projekata. Poslovni plan je dokument koji opisuje ciljeve nekog poslovnog projekta i način na koji će se ti ciljevi ostvariti.

Sajt je upisan 2012, септембар 6. u 15:33
Kategorija: Finansije
Tagovi: investicijski projekt, izrada poslovnog plana, oslovni plan, poslovno savjetovanje

Više...

Banke:online/

Banke:online/ je specijalizovani finansijski portal koji obezbeđuje transparentne i ažurne finansijske informacije iz Srbije za primenu u profesionalnim, poslovnim i privatnim finansijama.

Sajt je upisan 2012, фебруар 24. u 05:04
Kategorija: Finansije
Tagovi: banke, finansijsko tržište, krediti, kursna lista, prognoza kursa

Više...

Povrat PDV – CB Vincentić

CB Vincentić d.o.o. vrši povrat PDV-a iz inozemstva za hrvatske tvrtke. CB Vicentić d.o.o. je generalni i ekskluzivni zastupnik švicarske tvrtke CASH BACK koja posluje u preko 30 zemalja EU i svijeta.
http://www.povratpdv.com

Sajt je upisan 2010, мај 16. u 00:04
Kategorija: Finansije
Tagovi: povrat pdv-a, povrat pdv-a iz inostranstva, refundacija pdv, refundacija pdv-a

Više...

Povrat PDV – Imo Junior Orašje

Djelatnost preduzeća Imo Junior Orašje je refundacija, odnosno povrat PDV-a iz inostranstva, za firme iz Bosne i Hercegovine na ime troškova usluga napravljenih u inostranstvu.
http://www.povratpdv.ba

Sajt je upisan 2010, мај 15. u 01:27
Kategorija: Finansije
Tagovi: pdv povrat, povrat pdv-a, refundacija pdv, refundacija pdv-a

Više...

Refundacija PDV-a

Refundacija PDV-a – Preduzeće CASH BACK IMO je specijalizovano za usluge refundacije (povrata) PDV-a iz inostranstva, za firme iz Srbije na ime troškova usluga načinjenih u inostranstvu.
http://www.refundacijapdv.com

Sajt je upisan 2010, мај 9. u 02:44
Kategorija: Finansije
Tagovi: pdv, povraćaj pdv, povrat pdv-a, refundacija pdv

Više...

Offshore Tvrtka

Offshore tvrtka je poduzeće osnovano u inozemstvu koje pruža poslovne prednosti u odnosu na lokalno poduzeće. Offshore tvrtka je za nekoga u Hrvatskoj jedno posebno poduzeće osnovano u Velikoj Britaniji koje ne plaća poreze na dobit izvan Velike Britanije, ali za nekoga u Velikoj Britaniji, offshore tvrtka može da bude poduzeće osnovano u Hrvatskoj u područjima posebne državne skrbi. Offshore tvrtka se naziva i offshore kompanija.
http://www.offshore-tvrtka.com

Sajt je upisan 2010, фебруар 13. u 01:04
Kategorija: Offshore
Tagovi: bankarstvo, offshore bankarski račun, offshore kompanija, offshore tvrtka, registracija offshore tvrtke, registracija plovila

Više...

Thetabiz™ poslovne usluge

THETABIZ S.A. je panamska firma osnovana 2002. godine koja zajedno kao jedan od članova Thetabiz™ Grupe pruža usluge konsaltinga, menadžmenta firmi, osnivanja i registrovanja preduzeća i offshore kompanija širom svijeta. Mi pružamo besplatne poslovne savjete za registrovanje firmi, strukture biznisa i pravnih lica, savjete za anonimno i diskretno poslovanje.

Sajt je upisan 2010, фебруар 12. u 01:39
Kategorija: Finansije
Tagovi: offshore bankovni račun, offshore kompanija, offshore tvrtka, osnivanje offshore kompanija

Više...

Finansijska tačka – Investicioni i penzioni fondovi

Finansijska tačka – Investicioni i penzioni fondovi. Nezavisan finansijski portal koji na istinit način prikazuje investicione i penzione fondove u Srbiji i pomaže u razumevanju istih. Portal Finansijskatacka.com je napravljen da Vas informiše kako na što bolji način investirati Vašu ušteđevinu i poboljšati Vašu finansijsku budućnost.
http://www.finansijskatacka.com

Sajt je upisan 2010, јануар 28. u 02:06
Kategorija: Finansije
Tagovi: finansijski portal, investicioni fondovi, investiranje, penzioni fondovi

Više...

Moj Novac

Moj Novac – Finansijski portal – Investicioni fondovi, penzijski fondovi u Srbiji, dobrovoljni penzijski fondovi, berze u regionu (Beograd, Zagreb, Ljubljana, Sarajevo, Banja Luka, Podgorica, Skoplje), ekonomske vesti, vesti iz investicionih fondova, poređenje fondova, pregled berze, kursna lista…
http://www.mojnovac.rs

Sajt je upisan 2010, јануар 28. u 01:34
Kategorija: Finansije
Tagovi: dobrovoljni penzijski fondovi, ekonomske vesti, investicioni fondovi, kursna lista, penzijski fondovi, regionalne berze

Više...

Spona

Firma Spona GmbH svoje mušterije informiše iz oblasti finansija i osiguranja, i u mnoštvu ponuda bira najkvalitetnija rešenja. Savetovalište iz oblasti finansija, osiguranja, penzionih pitanja, investicija i projekata. Pre nego što se sami upustite u finansijske lavirinte konsultujte se sa nama.
http://spona.ch

Sajt je upisan 2010, јануар 24. u 03:17
Kategorija: Finansije
Tagovi: finansije, finansijsko savetovalište, investicije, osiguranje

Više...

  • Strana 1 od 2
  • 1
  • 2
  • >

Top