Sajtovi iz kategorije "Proizvodnja"

Propulzija

Propulzija d.o.o je kompanija koja se bavi proizvodnjom celicnih konstrukicja, raznih tipova hala, niskomontaznih objekata. Projektovanje, dizajniranje i izrada visokokvalitetnih nadstresnica, nadstresnica za automobile, blindiranih ulaznih vrata, sefova, ograda…

Sajt je upisan 2012, децембар 7. u 19:49
Kategorija: Proizvodnja
Tagovi: inox, kapije, nadstrešnice, ulazna vrata

Više...

OPTONICA LED – LED rasveta, LED sijalice

OPTONICA je robna marka koja se razvija brzo, registrovana je 2011. godine na bugarskom tržištu i lider je u tehnologijama budućnosti: SVETODIODNE RASVETE! Mi smo tim kvalifikovanih i radoznalih stručnjaka koji stalno usavršavaju svoja znanja u svetu LED tehologija koje se brzo razvijaju.

Sajt je upisan 2012, октобар 24. u 13:29
Kategorija: Proizvodnja
Tagovi:

Više...

Papirski – Kartonska ambalaža

Sa radom smo poceli 2001. godine, pod imenom Logo Pak. Od 2005. poslujemo pod imenom Papirski. Pocetni asortiman se zasnivao na ambalaži za restorane, picerije i pekare. Vremenom se krug kupaca sirio, pa tako i paleta proizvoda, tako da sada proizvodimo sve vrste komercijalne i transportne ambalaze od papira i kartona, reklamne sibice, papirnu galanteriju.

Sajt je upisan 2012, август 20. u 20:22
Kategorija: Proizvodnja
Tagovi: kartonska amb alaža, kutije, pakovanje

Više...

Ilić Papir – Proizvodnja papirne konfekcije

Porodična firma na jugu Srbije koja iz SZR-a prerasta u D.O.O. „Ilic papir“. Visoka tehnologija prerade papirne konfekcije za domaćinstvo, uvoz sirovina iz inostranstva i izrada mašina za proizvodnju toalet papira su naše osnovne delatnosti.

Sajt je upisan 2012, август 20. u 20:15
Kategorija: Proizvodnja
Tagovi: papir, papirna konfekcija, papirne maramice, salvete, ubrusi

Više...

Poljodar – Sjeme kukuruza

Tov junadi od 200 do 650 kg težine hranom proizvedenom na vlastitom gospodarstvu. Proizvodnja sjemena kukuruza odvija se u skladu s važećim zakonskim propisima s područja sjemenarstva i u skladu s dobrom poljoprivrednom praksom. Usjevi se prate od strane ovlaštenih institucija, Zavoda za sjemenarstvo i rasadničarstvo te aprobatora, a prate se gospodarska svojstva i zdravstveno […]

Sajt je upisan 2012, август 17. u 15:47
Kategorija: Proizvodnja
Tagovi: dorada sjemena, prerada kukuruza, uzgoj žitarica

Više...

POLIMER doo Beograd

POLIMER d.o.o. Beograd je preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge. osnovano je 1992 godine kao porodično preduzeće koje se pretežno bavi proizvodnjom pogrebne galanterije kao i zaštitne opreme izrađene od tekstila, PVC i PE folije.

Sajt je upisan 2012, август 13. u 09:24
Kategorija: Proizvodnja
Tagovi: pogrebna galanterija, zaštitna oprema

Više...

Papirna ambalaža Flora

Proizvodnja papirnih kesica raznih dimenzija, mesarskog i pekarskog papira od natron i belog papira. Proizvodnja kartonskih kutija, transportne ambalaze, kutija od hromo kartona za pakovanje prehrambenih proizvoda, oblozene folijom ili bez nje u standardnim velicinama ili velicinama po zelji kupca.

Sajt je upisan 2012, август 13. u 09:16
Kategorija: Proizvodnja
Tagovi: kartonska ambalaža, papirna ambalaža, papirne kese, pekarski papir, stiroporska ambalaža

Više...

Inox ograde

U svom radu tvrtka Metalac d.o.o. bavi se prvenstveno inox građevinskom bravarijom, izrada inox ograda za različite prostore, inox vanjske ograde: ograde balkona i logia, inox ulazna vrata, dvorišna vrata i dvorišne ograde, inox nadstrešnice, inox ograde bazena.

Sajt je upisan 2012, јул 29. u 13:44
Kategorija: Proizvodnja
Tagovi: galanterija, nadstrešnice, ograde, stepeništa

Više...

Kutijice za cigarete

UKRASNA KUTIJICA ZA CIGARETE, osmišljena kao modni dodatak jer nudi rješenje prekrivanja zastrašujućih natpisa na kutijama cigareta koje večinu pušača smeta, lijepo je oblikovana i dizajnima privlačna…

Sajt je upisan 2012, јул 29. u 11:28
Kategorija: Proizvodnja
Tagovi: ukrasne kutijice za cigarete

Više...

Kablovi i vodovi Eurocable

EUROCABLE d.o.o. tvrtka je specijalizirana za prodaju svih vrsta električnih vodova i kabela. Utemeljena je 2003. godine i članica je grupacije EUROCABLE GROUP d.d., vodećeg proizvođača električnih vodova i kabela na tržištima središnje i jugoistočne Europe.

Sajt je upisan 2012, јул 28. u 15:04
Kategorija: Proizvodnja
Tagovi: kablovi, vodovi

Više...


Top