Centar za korektivnu gimnastiku i fizikalnu terapiju

Centar za korektivnu gimnastiku i fizikalnu terapiju (Beograd) pruža sledeće usluge: korektivna gimnastika, fizikalna terapija, rekreacija za žene, vežbe za trudnice, vežbe za bebe, masaža, savetovalište.

U Centru za korektivnu gimnastiku i fizikalnu terapiju za decu i odrasle možete dobiti pravovremenu i kvalitetnu terapiju. Tretmani korektivne gimnastike se odvijaju u grupama, prema vrsti deformiteta i uzrastu dece. Termini su prilagođeni školskim obavezama dece i radnom vremenu roditelja dece predškolskog uzrasta. Dok deca vežbaju roditeljima je omogućeno prisustvo i praćenje programa. Vežbe se sprovode svakodnevno (od ponedeljka do petka) tokom čitave godine (pauza u avgustu zbog godišnjeg odmora). Po potrebi i želji roditelja vežbe se rade i individualno (jedno dete – jedan terapeut). Sa malom decom, mlađom od tri godine radimo isključivo individualne tretmane uz istovremenu edukaciju roditelja.

Kvalitetnu fizikalnu terapiju obezbeđuju savremeni atestirani aparati i njihova stručna primena od strane kvalifikovanih fizioterapeuta. Izvodi se isključivo po nalogu lekara (fizijatra, reumatologa, ortopeda ili lekara sportske medicine). Terapiju ne primenjujemo šablonski (10 dana ista terapija bez obzira na reakciju pacijenta) već je prilagođavamo promenama stanja pacijenta uz konsultacije sa ordinirajućim lekarom.

Sajt je upisan 2009, август 4. u 00:47

Kategorija: Bolnice - Poliklinike - Klinike

Tagovi: fizikalna terapija, korektivna gimnastika, masaža, rekreacija za žene, savetovalište, vežbe za bebe, vežbe za trudnice

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Bolnice - Poliklinike - Klinike

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top