Dijaspora Oglasi

Dijaspora mali oglasi je portal sa oglasima na internetu gde se oglašavaju srpska, hrvatska i bošnjačka dijaspora i domovina! Potražite ili ponudite nekretnine u domovini ili inostranstvo, posao u inostranstvu, polovni automobili i vozila, usluge, poslovi, obaveštenja i drugo u Dijaspora malim oglasima.

Narod koji je u inostranstvu ima potrebe za vezama sa domovinom, tako i domovina ima želju da u komunikaciji sa dijasporom očuva zajednički duh. Uz web oglasnik Dijaspora oglasi postiže se bolja komunikacija i pruža se još jedna mogućnost kontakta između matice i dijaspore.

Sajt je upisan 2012, јануар 19. u 03:11

Kategorija: Mali oglasi

Tagovi: inostranstvo posao, nekretnine inostranstvo, srpska dijaspora

Komentari: 2 komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Mali oglasi

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

2 Komentara

  1. Imam 26 god. Smatram sebe odgovornom,razumnom i korektnom osobom. Trazim bilo kakav posao u inostranstvu . Ponude slati na email svarogsvarozic@yahoo.com

    Komentar napisao/la Bojan | 27. августа 2013.

  2. Pekar burekdzija sa iskustvom od 25 god radio bi bilo gde u inostranstvu,posao trazim napolju jer kod nas u Srbiji je takva situacija da se moze raditi ali nazalost ne i zaraditi.Imam 40 godina,hocu i mogu jos dosta da radim,bio sam ucesnik Niske burekdzijade gde sam osvajao visoka priznanja iz moje obasti,pravljenja bureka,naime druga i treca mesta.moj tel 00381629643667 i 0038125875117.Zahvaljujem se unapred na bilo kakvim informacijama.

    Komentar napisao/la Zeljko Janjic | 7. децембра 2013.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top