Downloads.rs – domaća download enciklopedija

Downloads.rs – Download portal Srbije, besplatno preuzimanje domaćih programa i igrica. Diskusije o programiranju, programskim jezicima i domaćim programima.

Postoji mnogo download portala kako na stranim tako i na srpskom jeziku ali njihova tematika je promocija stranog softvera a i ako se pojavi neki domaći program on je potisnut, tako da se i ne primećuje. Zato sam ja odlučio da pokrenem projekat koji će promovisati domaće programe i domaće talentovane programere. Na Downloads.Rs portalu posetioci mogu pregledati sve recenzije domaćih programa i besplatno ih preuzeti dok domaći programeri mogu potpuno besplatno da prijave svoje programe a isto tako i da ih postave na naše servere.

Svi programi su svrstani u kategorije poput (Edukacija, Grafika, Multimedia, Web…) Pored program postoji i kategorija elektronskih knjiga i kategorija stranih program gde se nalaze samo najbolji i najpotrebniji strani programi. Mnogo domaći programi sa sajta su predstavljeni u emisijama kao što su Interfejs, PCTV i Polarotor i raznim domaćim časopisima. Za posetioce sajta su veoma zanimljivi i video tutorijali, to je predstavljanje programa, svih njihovih opcija, načina konfigurisanja i drugo.

Mogućnosti poput komentarisanja programa, postavljanja pitanja autoru program su veoma korisni za posetioce koji imaju nekih problema sa programima. RSS i slanja svakodnevnih novosti na email posetiocima omogućavaju da uvek budu obavešteni o objavam novih programa, knjigai tutorijala.

Sajt je upisan 2009, август 11. u 16:18

Kategorija: Downloads

Tagovi: besplatni programi, domaći programi, download, elektronske knjige, Knjige, programi, tutoriali

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Downloads

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top