Sajtovi iz kategorije "Udruženje građana"

Vidljivo bolje

Sajt posvećen promociji rezultata rada organizacija građanskog društva Srbije, rezultata koji su doveli do promena…

Sajt je upisan 2010, новембар 28. u 05:17
Kategorija: Udruženje građana
Tagovi: Društvo, nevladina organizacija, pravo, život

Više...

Udruženje španskih boraca i prijatelja

Udruženje boraca internacionalnih brigada u španskom građanskom ratu od 1936 do 1939. godine i njihovih prijatelja.

Sajt je upisan 2010, септембар 26. u 03:45
Kategorija: Udruženje građana
Tagovi: udruženje gradjana, udruženje španskih boraca

Više...

Tortijada Jagodina – Udruženje građana Slatki osmeh Jagodina

Udruženje građana „Slatki osmeh“, Jagodina. Cilj udruženja je da pomognemo deci bez roditeljskog staranja i starim nemoćnim licima.

Sajt je upisan 2010, јун 23. u 00:49
Kategorija: Udruženje građana
Tagovi: tortijada jagodina, udruženje gradjana

Više...

Udruženje e-Razvoj

Ciljevi Udruženja e-Razvoj: predlaganje projekata i koordinacija na izradi i realizaciji projekata od interesa za razvoj informacionog društva; koordinacija obezbeđivanja finasijkih sredstava iz domaćih i inostranih podsticajnih fondova ili zainteresovanih investitora za realizaciju pokrenutih projekata u oblasti razvoja informacionog društva…
http://www.erazvoj.com

Sajt je upisan 2010, април 20. u 05:52
Kategorija: Udruženje građana
Tagovi: e-razvoj, informaciono društvo

Više...

Integra – Udruženje građana za borbu protiv bolesti zavisnosti

Udruženje Integra Beograd je udruženje korisnika usluga i predstavlja najsavremeni pristup produženog lečenja bolesti zavisnosti u kome učestvuju svi članovi porodice zavisnika. U našoj zemlji naše Udruženje je prvo ove vrste i ostvaruje visoke rezultate rada.

Sajt je upisan 2009, децембар 20. u 02:30
Kategorija: Udruženje građana
Tagovi: bolesti zavisnosti, lečenje bolesti zavisnosti, suzbijanje alkoholizma, suzbijanje narkomanije, udruženje gradjana

Više...

Udruženje građana – Pomirenje

Nevladina, neprofitna, humanitarna organizacija registrovana kao Udruženje građana Pomirenje sa sedištem u Gračacu – Vrnjačka Banja. Član može biti svako ko podržava programske ciljeve Udruženja kako je statutom predviđeno. Pomirenje koje želimo da ostvarimo je: lično, međuetničko, ratno, socijalno, ekološko, moralno, ekonomsko, a time i kvalitet života podići na viši nivo. Udruženje građana Pomirenje se bavi poboljšanjem kvaliteta života i pomirenjem svih vrsta gde god se za to steknu uslovi. U tom pravcu pokrećemo akcije, podržavamo inicijative, ličnim primerom ohrabrujemo stvaranje novih veza među različitim grupama u zajednici i podstičemo građane na aktivno učešće u rešavanju problema u okruženju. Mi imamo želju i entuzijazam da unesemo pozitivne promene u svoju okolinu. Računamo na vašu podršku.
http://www.pomirenje.org

Sajt je upisan 2009, децембар 20. u 01:48
Kategorija: Udruženje građana
Tagovi: pomirenje, projekti, udruženje gradjana

Više...

Udruženje građana Zdrav Život Zrenjanin

Udruženje građana Zdrav Život Zrenjanin – Osnovna delatnost udruženja je isključivo edukativna, tj. organizacija predavanja i kurseva u tromesečnom ciklusu (proleće-jesen), a prateća delatnost je inicioniranje privrednih aktivnosti na proizvodnji, preradi i distribuciji ekološki kvalitetne i biološki punovredne hrane. Oblast delovanja je unapređenje fizičkog i mentalnog zdravlja ljudi.
Oblast rada: zdrava hrana, ekologija i proizvodnja zdrave hrane, naučna, narodna i alternativna medicina, duhovni razvoj čoveka, parapsihologija i psihofizicka rekreacija.
http://www.zdravzivot.org.rs

Sajt je upisan 2009, децембар 20. u 01:08
Kategorija: Udruženje građana
Tagovi: udruženje gradjana, zdrav život, zdrava hrana, Zrenjanin

Više...

Udruženje za borbu protiv šećerne bolesti Zaječar

Udruženje za borbu protiv šećerne bolesti Zaječar osnovano je 21. decembra 2005. godine. Registrovano je kao udruženje građana i područje delatnosti Udruženja je teritorija Opštine Zaječar. Misija Društva je podizanje opšte pažnje na problem šećerne bolesti i poboljšanje kvaliteta života osoba sa dijabetesom. Da bi ostvarilo ovu misiju Društvo, pruža informacije i druge usluge osobama sa dijabetesom, njihovim porodicama, zaposlenima u zdravstvu i javnosti uopšte…
http://www.diabetes.rs

Sajt je upisan 2009, децембар 20. u 00:52
Kategorija: Udruženje građana
Tagovi: dijabetes, šećerna bolest, udruženje gradjana, zaječar

Više...


Top