eKupi

E Kupi predstavlja regionalni koncept online prodaje koji se intezivno razvija u zemljama zapadnog Balkana.
U ponudi se nalazi oko 30.000 artikala renomiranih proizvođača po povoljnim cenama i odličnim uslovima dostave. Cena dostave bilo kog artikla, od knjige do klima uređaja, bez obzira na težinu je promotivna i iznosi 150 dinara.

Ponudu na eKupi osvežavamo svakodnevno, a najviše se ponosimo asortimanom elektronike, informatike, igračaka, dečije opreme, knjiga, školskog i kancelarijskog pribora, sportske opreme, kao i poklona.

Priređuje nedeljne, periodične i posebne akcijske ponude u kojima nudimo još povoljnije cene, načine plaćanja ili uslove dostave, a za one koji želje najbolji odnos cene i vrednosti, eKupi de uskoro organizovati i aukcijsku prodaju posebno odabranih artikala. Pratimo sve savremene trendove u e-trgovini, pa ćete uskoro naše ponude pronaći i na popularnim portalima grupne kupovine.

Svaki kupljeni proizvod kupcu na vrata stiže za dva radna dana od narudžbine, a plaćanje se može vršiti kreditnim i debitnim karticama, virmanom, to jest opštom uplatnicom ili putem internet bankarstva, kao i prilikom preuzimanja – pouzećem. U želji da svojim kupcima omogudimo 100% zaštitu za transakcije pladanja na našim stranicama, koristimo Verisign Secure Site EV, trenutno najbolji sigurnosni sertifikat u svetu. Verisign je naš prvi i jedini pravi izbor jer korisnicima sajta želimo da pružimo najviši standard zaštite podataka na Internetu.

Informacije o našim ponudama možete da pronađete na društvenim mrežama, putem naših newslettera, kao i na mnogobrojnim uporednim portalima.

Dobrodošli!

Sajt je upisan 2012, јул 30. u 14:24

Kategorija: Online prodavnice

Tagovi: internet prodavnica, online prodaja

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Online prodavnice

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top