Sajtovi iz kategorije "Enterijer"

MR PVC Sistem doo

PVC stolarija i Aluminijumska stolarija su naši osnovni proizvodi. U širokom proizvodnom programu mogu se naći PVC i ALU prozori, vrata, zastakljivanje terasa, natkrivanje bašti kao i propratni ali nezaobilazni program koji čine roletne, komarnici i venecijaneri.

Sajt je upisan 2013, јул 12. u 11:11
Kategorija: Prozori i vrata
Tagovi: PVC prozori, PVC vrata

Više...

Northprofile

Novo vreme donosi nove materijale i načine njihovog korišćenja radi poboljšanja različitih aspekata življenja. Tako je i PVC stolarija ušla u naše živote izmedju ostalog, sa ciljem da smanji račune i ulaganja pri opremanju stana.

Sajt je upisan 2012, децембар 21. u 17:51
Kategorija: Prozori i vrata
Tagovi: aluminijumska stolarija, pvc stolarija

Više...

Kuhinje

Izrada kuhinja po meri, besplatni saveti pri odabiru materijala. Posetite nas u nasem prodajom salonu i uverite se u nas kvalitet. Expohome ne koristi ništa drugo do najboljih materijala za proizvodnju kuhinjskih elemenata.

Sajt je upisan 2012, децембар 7. u 16:38
Kategorija: Kuhinje
Tagovi: kuhinje, kuhinje cenovnik, kuhinje po meri

Više...

Vikend Stolica

Najudobnija anatomska stolica za vaša dvorišta, bašte, vikendice, restorane…
Ako želite da zaista uživate u trenucima odmora ova stolica je idelana za te prilike. Kada prvi put budete seli u ovu stolicu, sve će vam biti jasno.

Sajt je upisan 2012, новембар 29. u 14:37
Kategorija: Nameštaj
Tagovi: baštenske stolice, stolica, stolice

Više...

Tuš kabine po meri

Tuširanje nije samo jedna od osnovnih higijenskih potreba, već i vid relaksacije i pomoć pri oslobađanju od stresnih situacija koje nas svakodnevno okružuju. Uživajte u svojoj intimi i uredite je onako kako Vi želite! Upoznajte se sa različitim sistemima, modelima, dizajnom i karakteristikama tuš kabina koje izrađujemo po Vašoj meri!

Sajt je upisan 2012, септембар 4. u 09:34
Kategorija: Kupatila
Tagovi: tuš kabine

Više...

Drvo enterijer – Kuhinje po meri

Prirodna toplota drveta, njegova mekoća, boja i tekstura, savršeno upotpunjuju prostor za život, rad i odmor. Drvo u enterijeru predstavlja moć i bogatstvo, a odraz je stila i ukusa. Drvo u enterijeru doprinosi toplini doma. Kvalitetno obrađeno drvo, zaštićeno i ukusno dizajnerski oblikovano, uklapa se u klasičan i u moderan ambijent.

Sajt je upisan 2012, септембар 3. u 10:32
Kategorija: Kuhinje
Tagovi: fasadna stolarija, garderoberi, kreveti, kuhinje po meri, unutrašnja vrata

Više...

Dekor Ideale – Zavese & Draperije

Dekor Ideale za svoju osnovnu delatnost ima izradu zavesa, draperija, prekrivača, stolnjaka, ukrasnih jastuka i druge dekorativne pozamanterije. U našem prodajnom asortimanu zastupljen je veliki izbor zavesa, draperija od prirodnih i veštackih materijala, mehanizama, garnišni, paketo sistema, panela.

Sajt je upisan 2012, август 27. u 11:57
Kategorija: Zavese
Tagovi: beograd, draperije, jastuci, pozamanterija, Zavese

Više...

Art rasvjeta – Centar rasvjetnih tijela

Art rasvjeta – Centar rasvjetnih tijela – U salonima Art-rasvjete možete pronaći rasvjetu za vanjsku (eksterijeri) i unutarnje (interijeri) uređenje privatnih i poslovnih prostora. Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih modela stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije.

Sajt je upisan 2012, август 27. u 10:38
Kategorija: Rasveta
Tagovi: led rasveta, rasvjetna tijela

Više...

Centar rasvjetnih tijela

U salonima Art-rasvjete možete pronaći LED rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora. Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije.

Sajt je upisan 2012, август 20. u 20:18
Kategorija: Rasveta
Tagovi: led moduli, led rasveta, led trake, led žarulje

Više...

Montal 2001

Montal 2001 je porodicna firma, nastala 2001. Bavimo se proizvodnjom i ugradnjom PVC i ALU stolarije, ograda, garažnih vrata. Vrednim radom smo od male radionice od dva radnika tokom godina prerasli u veću firmu, koja sada upošljava deset radnika, i već 11 godina uspešno posluje.

Sajt je upisan 2012, август 13. u 09:27
Kategorija: Prozori i vrata
Tagovi: alu stolarija, garažna vrata, ograde, pvc stolarija, stolarija

Više...


Top