Sajtovi iz kategorije "Projektni biro"

Nekretnine Grčka

DOMATIO biro obavlja poslove projektovanja gradjevinskih objekata i uredjenja enterijera. Takodje vrsimo poslove prodaje nekretnina i to na podrucju cele Grcke.

Sajt je upisan 2011, април 30. u 02:17
Kategorija: Projektni biro
Tagovi: grčka, Nekretnine, projektni biro, projektovanje, stanovi

Više...

Geodetski ured – GEO PARS Split

GEO PARS d.o.o. je ovlaštena geodetska tvrtka sa sjedištem u Splitu, koja obavlja sve vrste geodetskih usluga i posluje na prostoru cijele Republike Hrvatske.

Sajt je upisan 2011, јануар 14. u 02:41
Kategorija: Projektni biro
Tagovi: geodetske usluge, geodetski poslovi, Geodezija, parcelizacija, split

Više...

SET doo Šabac

Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju „SET“ d.o.o. osnovano je krajem 2003. godine sa ciljem da obavlja poslove planiranja, projektovanja i izgradnje građevinskih objekata u oblasti visokogradnje, od stambenih do poslovnih i industrijskih objekata, oblasti niskogradnje, od puteva do složenih infrastrukturnih objekata, te u oblasti hidrogradnje. Preduzeće je počelo svoju delatnost paralelno razvijajući i poslove projektovanja i poslove izvođenja građevinskih radova, pre svega objekata visokogradnje.
http://www.set.rs

Sajt je upisan 2010, март 5. u 03:45
Kategorija: Projektni biro
Tagovi: industrijski objekti, infrastrukturni objekti, inženjering, konsalting, poslovni objekti, projektni biro, projektovanje, stambeno-poslovni objekti

Više...


Top