Integra – Udruženje građana za borbu protiv bolesti zavisnosti

Udruženje Integra Beograd je udruženje korisnika usluga i predstavlja najsavremeni pristup produženog lečenja bolesti zavisnosti u kome učestvuju svi članovi porodice zavisnika. U našoj zemlji naše Udruženje je prvo ove vrste i ostvaruje visoke rezultate rada.
Osnovni ciljevi rada zbog koga je Uduženje osnovano su: trajna apstinencija, postizanje maksimalnog mogućeg nivoa rehabilitacije i resocijalizacije te povratka lečenih politoksikomana i narkomana normalnom životu i radu, porodici i prijateljima, kako članova Udruženja i njihovih porodica tako i drugima koji se obrate Udruženju. U svom radu Udruženje će ostvariti neposrednu saradnju sa nadležnim državnim organima, bolnicama i školama. Kroz ove oblike saradnje istovremeno se ostvaruje preventivna i edukativna funkcija Udruženja, čime se šire saznanja o neophodnosti i mogućnostima uspešnog suzbijanja alkoholizma i narkomanije.

Sajt je upisan 2009, децембар 20. u 02:30

Kategorija: Udruženje građana

Tagovi: bolesti zavisnosti, lečenje bolesti zavisnosti, suzbijanje alkoholizma, suzbijanje narkomanije, udruženje gradjana

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Udruženje građana

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top