Interfejs.tv – Emisija o informacionim tehnologijama

Interfejs.tv – Internet sajt tv emisije Interfejs o informaciono-komunikacionim tehnologijama (IKT), koja se emituje od marta 2007. godine na drugom programu Javnog medijskog servisa Radio Televizije Srbije.

Ova emisija o računarima (kompjuterima) je magazinskog tipa i obrađuje najznačajnije društvene, ekonomske i državne teme iz oblasti informaciono-komunikacinih tehnologija, a takođe nudi i edukativni i zabavni sadržaj.

Autorska ekipa obrađuje specijalizovane teme iz informacionih tehnologija, pravovremeno izveštava sa informatičkih skupova u zemlji i svetu, objektivno prezentuje tehnologije, softver, hardver… Tu su i specijalni edukativni tematski serijali o softverskim paketima (Windovs, MS Office 2007, Poslovne aplikacije…)

Interfejs je više od TV emisije. Internet sajt je direktno povezan sa emisijom i na njemu se nalaze transkripti svih priloga, kao i opširnije informacije o proizvodu, usluzi, događaju, vesti… koji su prikazani u emisiji.

Sajt je upisan 2010, март 29. u 17:45

Kategorija: Internet portali

Tagovi: hardver, informacione tehnologije, informaciono komunikacione tehnologije, interfejs, internet, kompjuteri, računari, softver

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Internet portali

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top