Kuce i mace

Kuceimace.com je najveći domaći web site namenjen druženju kuca i maca tzv. Social networking site. Nastao je početkom 2011.god. a pokretačka snaga za njegovo nastajanje je velika i bezuslovna ljubav prema ovim stvorenjima. Želeli smo da omogućimo vlasnicima i ljubiteljima pasa i mačaka da širokom auditorijumu predstave svoje ljubimce, da se druže, razmenjuju iskustva, pomažu jedni drugima svojim savetima. Glavni cilj nam je da sajt sadrži sve neophodne informacije koje jednom vlasniku psa ili mačke mogu da zatrebaju i tome neprestano stremimo.
Za samo nekoliko meseci trajanja stekli smo mnogo članova, stalnih posetioca koji traže i nalaze odgovore na svoja pitanja, druže se i zabavljaju na našim stranicama. Najviše smo ponosni na činjenicu da ne postoje negativni komentari na to što radimo, na ideju koju smo realizovali, na pozitivan duh i energiju naših korisnika i to bismo želeli da podelimo i sa Vama.
Kako smo mi još uvek mlad sajt i u permanentnom razvoju imamo još mnogo ideja koje jednu po jednu realizujemo. Osluškujemo puls svojih korisnika, u stalnom smo kontaktu sa njima, pratimo njihova interesovanja i razvijamo se u tom pravcu.
Oformili smo i grupu na facebook-u gde imamo stalne posetioce koji čitaju, lajkuju i komentarišu naše postove i sami ih postavljaju. Naravno, prisutni smo i na twitter-u i youtube-u.

Sajt je upisan 2011, новембар 1. u 17:40

Kategorija: Nekategorizovano

Tagovi: Kućni ljubimci, mačka, pas, vesti

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Nekategorizovano

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top