MDExplorer

MDExplorer je prvi specijalizovani biomedicinski portal u Srbiji namenjen stručnjacima iz oblasti biomedicine i interdisciplinarnih oblasti. Svi materijali na portalu u potpunosti su besplatni za korišćenje i preuzimanje, ali isključivo u lične svrhe.

Misija specijalizovanog biomedicinskog portala MDExplorer je da našim lekarima, specijalizantima, studentima i stručnjacima iz biomedicine pružimo najnovije, najkvalitetnije i najrelevantnije informacije iz njihovih oblasti kao i popularizacija biomedicine među mladim ljudima u Srbiji. Pored toga želimo da gore navedenoj grupi ljudi pružimo kvalitetan izvor korisnih informacija od značaja za njihov stručni rad, a pre svega informacije o: kongresima, seminarima, simpozijumima, predavanjima, grantovima itd.

Naša vizija je da budemo sinonim za stručni portal koja stalno postavlja više standarde ne samo uvođenjem novih navika i trendova nego i kreiranjem istih sa neskrivenim ambicijama da portal popularizujemo i van granica Srbije u svim zemljama zapadnog Balkana.

Kako bismo ostvarili naše ciljeve na portalu je angažovan veći broj naših naučnih radnika kako iz zemlje tako iz inostranstva. Trudimo se da tekstove za naš portal prilažu eksperti iz svojih oblasti, a među njima neretko i inostrani stručnjaci koji su i globalno vodeći autoriteti u svojim oblastima. Želimo da dostignemo visoke standarde portala srodnih namena u USA i EU.

Sajt je upisan 2013, јануар 22. u 20:20

Kategorija: Nauka i obrazovanje - Portali

Tagovi: biomedicina, biotehnologija, medicina, Nauka

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Nauka i obrazovanje - Portali

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top