Sajtovi iz kategorije "Mediji"

Vojvodjanska foto agencija

Novinske fotografije su naša specijalnost. Angažujte nas i dobićete profesionalne fotografije po najvišim svetskim standardima! Ukoliko pak tražite vrhunsku ekipu za fotografisanje najvažnijih trenutaka u vašim porodičnim životima onda ste na pravom mestu.

Sajt je upisan 2013, септембар 6. u 22:16
Kategorija: Novinske agencije
Tagovi: fotografisanje, fotografske usluge

Više...

Munja.rs – Skener srpskih elektronskih medija

Munja.rs je online citac vesti objavljenih u srpskim elektronskim medijima. Vesti su klasifikovane po kategorijama, sto korisnicima omogucava laksi pristup sadrzajima koji su predmet njihove paznje.

Sajt je upisan 2012, септембар 27. u 12:51
Kategorija: Agregatori vesti
Tagovi: Mediji, vesti

Više...

Altra online magazin

Altra online magazin je novi online magazin namenjen citaocima svih uzrasta sa mnogo zanimljivih rubrika (intervjui, stil zivota, scena, price i kolumne) u kojima se moze naci mnogo zanimljivih i korisnih tekstova, kao i intervjua sa poznatim ali i manje poznatim licnostima.

Sajt je upisan 2012, август 30. u 21:06
Kategorija: Online časopisi
Tagovi: intervju, kolumne, priče, stil života

Više...

Moja portal

Najnovije vesti, mali oglasi, video magazin, on-line igre, privredni registar i jos sadržaja na portalu… Na portalu pored najnovijih vesti, korisnici mogu da pregledaju vesti po kategorijama, da ih share-uju na soc. mrezama…

Sajt je upisan 2012, август 29. u 00:45
Kategorija: Internet portali
Tagovi: Mali oglasi, online igre, vesti

Više...

U Trendu

Modni magazin posvecen najnovijim trendovima u modi, glasinama, najnovijim tracevima popularnih i licnosti u trendu i fokusu javnog interesovanja – U Trendu.

Sajt je upisan 2012, август 11. u 01:44
Kategorija: Online časopisi
Tagovi: Moda, poznate ličnosti, Putovanja

Više...

Vizitar – Reklamiranje firmi

Vizitar je poslovni portal sajt koji sluzi za reklamiranje firmi u Srbiji. Osmisljen je tako da prikazuje gradove sirom srbije i delatnosti firme i preduzeca. Reklame firmi se pojavljuju u obliku vizitkartica koje daju informacije o poslovanju i pruzaju prvi kontakt do buducih klijenata.

Sajt je upisan 2012, јул 31. u 10:53
Kategorija: Internet portali
Tagovi: reklamiranje

Više...

Prolog

Svetska kinematografija na jednom mestu – Prolog RS je sajt namenjen svim ljubiteljima filmske umetnosti. Trudimo se da pratimo sva aktuelna desavanja u svetu filma, ali s jednakom paznjom se vracamo i starim naslovima i glumcima jer u svakom vremenu ima nekog dobrog filmskog naslova.

Sajt je upisan 2012, мај 18. u 02:24
Kategorija: Internet portali
Tagovi: Film, glumci, intervju, kolumna, vesti

Više...

Portal BLebetanje

Portal otvoren za svakoga ko je pozitivan i zeli da iskaze svoje misljenje ili stav (Iskljucena politika). Sve sto je pozitivno objavljuje se bez obzira na rasna, vjerska i politicka ubjedjenja autora. Svakodnevnica i zabava su nas cilj.

Sajt je upisan 2012, април 24. u 16:09
Kategorija: Internet portali
Tagovi: aktuelno, banja luka, zabava

Više...

Top News

Portal topnews.ba je informativno zabavni Portal namijenjen boljoj informiranosti građana. Nezavisni smo i nema cenzurisanih vijesti. Ne finansiramo se iz budzetskih sredstava vec iskljucivo komercijalnim oglasavanjima nasih klijenata koji su u nama prepoznali kvalitetnog Partnera.

Sajt je upisan 2011, децембар 23. u 01:56
Kategorija: Internet portali
Tagovi: vijesti

Više...

Dnevne novine rs

Agregator vesti iz Srbije – Ideja naslovne strane sajta je da korisnik na jednom mestu ima pregled tekućih vesti iz relevantnih novinskih izvora iz Srbije, pri tome je akcenat stavljen na dnevnu štampu kao izvor, ali i na važnije regionalne Srpske portale i dijasporu.

Sajt je upisan 2011, децембар 12. u 02:30
Kategorija: Agregatori vesti
Tagovi: dnevne novine, vesti

Više...


Top