Sajtovi iz kategorije "Internet portali"

Moja portal

Najnovije vesti, mali oglasi, video magazin, on-line igre, privredni registar i jos sadržaja na portalu… Na portalu pored najnovijih vesti, korisnici mogu da pregledaju vesti po kategorijama, da ih share-uju na soc. mrezama…

Sajt je upisan 2012, август 29. u 00:45
Kategorija: Internet portali
Tagovi: Mali oglasi, online igre, vesti

Više...

Vizitar – Reklamiranje firmi

Vizitar je poslovni portal sajt koji sluzi za reklamiranje firmi u Srbiji. Osmisljen je tako da prikazuje gradove sirom srbije i delatnosti firme i preduzeca. Reklame firmi se pojavljuju u obliku vizitkartica koje daju informacije o poslovanju i pruzaju prvi kontakt do buducih klijenata.

Sajt je upisan 2012, јул 31. u 10:53
Kategorija: Internet portali
Tagovi: reklamiranje

Više...

Prolog

Svetska kinematografija na jednom mestu – Prolog RS je sajt namenjen svim ljubiteljima filmske umetnosti. Trudimo se da pratimo sva aktuelna desavanja u svetu filma, ali s jednakom paznjom se vracamo i starim naslovima i glumcima jer u svakom vremenu ima nekog dobrog filmskog naslova.

Sajt je upisan 2012, мај 18. u 02:24
Kategorija: Internet portali
Tagovi: Film, glumci, intervju, kolumna, vesti

Više...

Portal BLebetanje

Portal otvoren za svakoga ko je pozitivan i zeli da iskaze svoje misljenje ili stav (Iskljucena politika). Sve sto je pozitivno objavljuje se bez obzira na rasna, vjerska i politicka ubjedjenja autora. Svakodnevnica i zabava su nas cilj.

Sajt je upisan 2012, април 24. u 16:09
Kategorija: Internet portali
Tagovi: aktuelno, banja luka, zabava

Više...

Top News

Portal topnews.ba je informativno zabavni Portal namijenjen boljoj informiranosti građana. Nezavisni smo i nema cenzurisanih vijesti. Ne finansiramo se iz budzetskih sredstava vec iskljucivo komercijalnim oglasavanjima nasih klijenata koji su u nama prepoznali kvalitetnog Partnera.

Sajt je upisan 2011, децембар 23. u 01:56
Kategorija: Internet portali
Tagovi: vijesti

Više...

025info

Živimo u doba savremene tehnologije i lake dostupnosti informacija. Mi obuhvatamo tradiciju i budućnost, i time smo prilagođeni svim korisnicima medija. Naši aduti su brz protok informacija, tačnost, preciznost, atraktivnost, praćenje trendova.

Sajt je upisan 2011, јул 15. u 00:33
Kategorija: Internet portali
Tagovi: Apatin, dešavanja, kultura, najnovije vesti, sombor

Više...

Bijeljina Danas

Bijeljina Danas je jedinstveni lokalni internet portal koji ima za cilj da stanovncima Semberije pruzi lokalne informacije koje nisu nigdje dostupne. Sajt obavjestava o svim desavanajima i dogadjanjima, ali pruza mogucnost oglasavanja…

Sajt je upisan 2011, јун 25. u 01:40
Kategorija: Internet portali
Tagovi: bijeljina, novosti, Oglasi, vijesti

Više...

Sandalica Ženski Portal

Sandalica – Ženski Portal na kome možete da pokažete Vašu kreativnost u pisanju tekstova, blogova, saveta, da kreirate web shop…

Sajt je upisan 2011, јун 7. u 05:31
Kategorija: Internet portali
Tagovi: ženski portal

Više...

Portal SVEST

Portal SVEST.RS, najnovije vesti i zanimljivosti iz zemlje i sveta. Informacije iz kulture, muzike, sporta… Zanimljivi članci o ljubavi i seksu, fitnesu, ishrani…

Sajt je upisan 2011, март 25. u 04:01
Kategorija: Internet portali
Tagovi: igre, kultura, ljubav, Muzika, vesti

Više...

Crna Hronika

Crna Hronika je sajt koji sakuplja vesti i članke o crnoj hronici. Na ovom sajtu nalazi se unapređena tag pretraga po kategorijama.

Sajt je upisan 2011, фебруар 19. u 03:16
Kategorija: Internet portali
Tagovi: crna hronika, hronika

Više...


Top