Megatrend vjenčanje

Svake godine dizajniramo nove kolekcije po uzoru na svjetske trendove. Kolekcije su skupovi proizvoda koji su povezani dizajnom, bojom i sitnim detaljima. Ako želite da Vaše vjenčanje izgleda savršeno i pri tome čak i jedinstveno, da oduševite goste i da za uspomenu ponesu jedan mali poklon (konfet ili foto zahvalnicu), onda sigurno trebate uzeti kolekciju!
Za one koji imaju skromniji budžet postoje jeftinije kolekcije i parcijalna riješenja, pa čak i model uradi sam.
U svakom slučaju u ponudi imamo od najjeftinijih pozivnica i revera do ekskluzivnih modela sa kojima sigurno nećete ostaviti nikoga ravnodušnim!

Stalno interesovanje za naše proizvode dovelo je do toga da već 2010. godine pokrenemo i veleprodaju. U veleprodaji nudimo Pozivnice, zahvalnice, kutijice, trake (saten, organdi), cvjetiće, kamenčiće, ispune… sve što je potrebno za izradu malih vjenčanih stvari. Osim toga u veleprodaji imamo i gotove proizvode: revere velike/male, narukvice, konfete, jastučiće za prstenje…

Otvoreni smo za saradnju sa salonima vjenčanica, fotografskim radnjama, cvjećarama i ostalim djelatnostima koje se dovode u vezu sa vjenčanjima. Ako ste zainteresovani da u svojim prodajnim objektima ponudite nešto novo i drugačije slobodno nas kontaktirajte.

Sajt je upisan 2012, децембар 22. u 15:33

Kategorija: Dekoracije venčanja

Tagovi: foto zahvalnica, pozivnice, pozivnice za svadbu, pozivnice za vjenčanje, svadba

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Dekoracije venčanja

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top