MR PVC Sistem doo

PVC stolarija i Aluminijumska stolarija su naši osnovni proizvodi. U širokom proizvodnom programu mogu se naći PVC i ALU prozori, vrata, zastakljivanje terasa, natkrivanje bašti kao i propratni ali nezaobilazni program koji čine roletne, komarnici i venecijaneri.
Naši proizvodi se izrađuju u svim bojama, a najčesća je bela, zatim u teksturi drveta – mahagoni kao i boja zlatnog hrasta. Za okivanje se koristi kvalitetan nemački okov SIEGENIA.
Staklo kojim je zastakljena pvc stolarija je termoizolaciono staklo ukupne debljine 24mm (4+16+4), a aluminijumska stolarija 20mm (4+12+4) koje predstavlja polaznu osnovu kod izrade prozora. Postoje različiti varijateti stakla koji formiraju cenu i poboljšavaju kvalitet samog prozora i daju mu na funkcionalnosti npr. niskoemisiono staklo punjeno argonom, troslojno staklo, peskirno, stopsol, armirano itd.
Od propratnog materijala za PVC i ALU stolariju kod nas mozete naći veliki izbor spoljnih aluminijumskih okapnica u svim dimenzijama kao i PVC podprozorskih dasaka. Izdvojili bi veliki izbor prozorskih ALU i PVC ručica, kvaka za vrata, automata za vrata, prihvatnika za vrata, petozatvornih brava, kao i običnih PVC i ALU brava, fiksnih i drugih šarki.

Sajt je upisan 2013, јул 12. u 11:11

Kategorija: Prozori i vrata

Tagovi: PVC prozori, PVC vrata

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Prozori i vrata

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top