NAG doo – Poslovne uniforme

Firma NAG d.o.o. se bavi dizajniranjem i proizvodnjom poslovnih i radnih uniformi. Naš osnovni cilj je potpuni kvalitet i prepoznatljivost u svim segmentima – od dizajna, razvoja proizvoda, izbora kvalitetnih materijala, pa do vrhunske izrade.
Koristeći tridesetogodišnje porodično iskustvo i tradiciju u stvaranju stila odevanja pojedinca, razvila se ideja o brendiranju kompanija na korporativnom nivou. Od te ideje pa do danas, firma NAG sa ponosom nabraja preko 30 zadovoljnih klijenata koji posluju u različitim industrijama ali dele nešto zajedničko, a to je težnja ka kvalitetu i prepoznatljivosti sopetvenog brenda kroz njima jedinstveni stil oblačenja. Firma NAG svojim klijentima pruža jedinstvenu slobodu u odabiru materijala, boja i dizajna…
NAG nudi kvalitetnu, funkcionalnu, udobnu i savremeno dizajniranu odeću namenjenu Ugostiteljstvu, Medicinskim ustanovama, Obrazovnim ustanovama, Bankama, srednjim i većim preduzećima.
Osnovni segmenti NAG proizvodnje obuhvataju Poslovne uniforme, Promo uniforme, uniforme za Ugostiteljstvo i Radne uniforme (HTZ).
Razlozi uniformisanja kompanija i preduzeća su mnogobrojni, jedni od najčešćih predstavljaju sledeće činjenice:
• Poslovne uniforme doprinose imidžu kompanije i ulivaju poverenje Vašim klijentima
• Vaši zaposleni predstavljaju Vašu firmu svojom komunikacijom, svojim sposobnostima, tehničkom i inovativnom ekpertizom ali sa druge strane isto tako i svojim fizičkim izgledom tj. stilom odevanja
• Poslovne uniforme utiču na osećaj pripadnosti i doprinose većem nivou discipline među zaposlenima
• Poslovna uniforma razrešava zaposlene svakodnevnih muka povodom odabira odeće dok isto tako olakšava posao poslodavcu u smislu nadgledanja i supervajzinga svojih zaposlenih

Prednosti NAG proizvodnje:
• Unikatan dizajn
• Konkurentne cene
• Sve na jednom mestu
• Tim stručnjaka
• Usredsređivanje na potrebe i zahteve klijenta
Grafičke ilustracije našeg dizajna pomoći će Vam da bolje razumete polet koji NAG d.o.o. nosi u kreiranju i proizvodnji stilizovanog programa za poslovnu odeću.

Poslovne uniforme:
Kod izbora odeće morate biti sigurni da će ispoljiti kvalitet, profesionalnost i integritet Vaše organizacije.
Zaposleni su ogledalo Vašeg preduzeća. Oni Vas predstavljaju Vašim partnerima i potencijalnim klijentima. Ostavite najbolji mogući utisak na Vašu ciljnu grupu i saradnike sa profesionalnim, elegantnim i kvalitetnim uniformama.
Isticanje stila pomoću detalja koje NAG nudi je osnovna ideja poslovnih uniformi. Uz naše skice i modeliranje, detalji dolaze do izražaja, nakon čega finalni uzorak daje kompletan uvid u stil odevanja zaposlenih.
Od menadžmenta do proizvodnje, NAG stručni tim će Vam pomoći da Vašoj kompaniji kreirate sopstveni vizuelni izgled po Vašim sopstvenim željama i potrebama. Sa druge strane, unikatnim dizajnom finalnog izgleda, kvalitetnom izradom i lakim održavanjem, firma NAG će nastojati da opravda Vaše poverenje i visoke standarde.

Promo unifrome:
Strategija firme NAG zasniva se na kontinuiranom razvoju i postavljanju visokih standarda, gde su kvalitet materijala, način izrade i zadovoljstvo klijenta primarni ciljevi.
NAG nudi stilizovane promo uniforme i promo artikle: kape, kačkete, ešarpe, marame, majce, haljine, kecelje i torbe.
Event management i razne promocije su prilika da istaknete, informišete ili podsetite Vaše trenutne i potencijalne klijente o novostima koje se dešavaju unutar Vaše kompanije. Osim dobrom organizacijom ovakvih događaja i pripremom promotera, mnoge firme prepoznaju značaj estetike i vizuelnog podsticaja koje nose promo uniforme i propratni materijali. NAG dizajnira i prizvodi širok spektar ovakvih “stimulanta” koji neminovno skreću pažnju na Vas i Vaš kompanijski happening.

Uniforme za ugostiteljstvo:
Odeća Vaših zaposlenih je ogledalo Vašeg prostora, prilagođena ambijentu i nameni. Proizvodi se od kvalitetnih tkanina, vrhunske izrade i zadovoljiće svaki zahtev klijenta.
Posebnim iskustvom u ovoj delatnosti, NAG dodatno utiče na celokupan proces pospešujući sve segmente proizvodnje od inicijalnog dizajna do gotovih uniformi uz konstantne savete klijenta. Kroz naše dosadašnje iskustvo od više renomiranih Hotela i drugih ugostiteljskih objekta, NAG tim je razvio zavidan nivo ekspertize u ovoj specifičnoj oblasti dizajna i proizvodnje uniformi za uslužnu delatnost.

Radne uniforme (HTZ):
Proizvodnja poslovne i radne uniforme je specifična delatnost u kojoj su česte dopune od strane klijenta. NAG d.o.o. garantuje brzu i laku dopunu svojim klijentima, shodno količini artikala. Također kvalitet materijala i izrada ispunjavaju sve zahtevane norme i standarde.

URL: http://nag.rs

Sajt je upisan 2010, март 1. u 02:13

Kategorija: Odeća

Tagovi: poslovne uniforme, Proizvodnja, promo uniforme, radne uniforme, uniforme za ugostiteljstvo

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Odeća

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top