Sajtovi iz kategorije "Nauka i obrazovanje"

MDExplorer

MDExplorer je prvi specijalizovani biomedicinski portal u Srbiji namenjen stručnjacima iz oblasti biomedicine i interdisciplinarnih oblasti. Svi materijali na portalu u potpunosti su besplatni za korišćenje i preuzimanje, ali isključivo u lične svrhe.

Sajt je upisan 2013, јануар 22. u 20:20
Kategorija: Nauka i obrazovanje - Portali
Tagovi: biomedicina, biotehnologija, medicina, Nauka

Više...

Interaktivne table

Proizvodnja i prodaja interaktivnih tabli, belih tabli, projekcionih platana i ostale opreme za vizuelen prezentacije. Prodaj interaktivnih uređaja američke kompanije Mimio. Firma sa dvadeset godina iskustva u prodaji opreme za vizuelne prezentacije.

Sajt je upisan 2012, децембар 21. u 14:29
Kategorija: Nastavna sredstva
Tagovi: table

Više...

EDUfair – Sajam Obrazovanja

Postoje mnogobrojni izazovi sa kojima se susreću srednješkolci i maturanti sa jedne strane i fakulteti/visoke škole sa druge: visoko školstvo se nalazi na prekratnici, programi nastave se transformišu, akreditacija je skoro završena, usklađivanje sa Bolonjom je u toku; menjaju se globalni trendovi u nauci, obrazovanju, industriji i zapošljavanju; privreda postaje sve više bazirana na znanju; jača konkurencija privatnih i državnih, domaćih i stranih fakulteta i visokih škola.

Sajt je upisan 2012, децембар 19. u 18:20
Kategorija: Nauka i obrazovanje - Portali
Tagovi: obrazovanje, sajam

Više...

Seminarski radovi, diplomski i master radovi

Seminarski radovi, diplomski i master radovi – portal namenjen svima onima kojima je potrebna pomoc prilikom kucanja seminarskih, diplomskih i svih drugih vrsta radova. Agencija za daktilo usluge nudi usluge prevodjenja, kucanja, stampanja i koricenja radova, brzo i povoljno, prema uputstvima koje nam posetioci dostave.

Sajt je upisan 2012, октобар 24. u 13:34
Kategorija: Usluge prevođenja
Tagovi: diplomski radovi, master radovi, prevođenje, seminarski radovi

Više...

Lektire.me

Lektire.me je internet stranica koja sadrži prepričana knjževna dela i njihovu analizu. Cilj sajta je da pomogne srednjoškolcima da razumeju lektire, čitaocima da bolje razumeju dela koja čitaju, kao i da saznaju nešto više o piscima.

Sajt je upisan 2012, октобар 1. u 00:35
Kategorija: Knjige
Tagovi: lektire

Više...

MBA fair – master studije i stipendije

MBA stands for Master of Business Administration. It is an internationally recognized postgraduate business degree. It is academic in nature, like Master of Arts (MA) or Master of Science (MSc), yet it is a more practical and less scientific/theoretical.

Sajt je upisan 2012, септембар 6. u 15:36
Kategorija: Nauka i obrazovanje - Portali
Tagovi: master studije, stipendije

Više...

Svet Knjiga – Internet knjižara

Svet knjiga je internet knjižara za on-line narucivanje i kupovinu knjiga. Nudimo Vam velik izbor, jednostavnu kupovinu, brzu isporuku i najpovoljnije cene.

Sajt je upisan 2012, август 29. u 00:57
Kategorija: Internet knjižare
Tagovi: Knjige, online knjižara

Više...

Tavan – Internet knjižara

Internet Knjizara Tavan iz Beograda pocela je sa radom 2012. godine. Nastala je iz zelje i sa ciljem da se knjiga priblizi citaocu. Putem nase internet knjizare mozete pronaci i kupiti mnoga izdanja po pristupacnoj ceni sa pouzdanom i brzom dostavom sirom sveta.

Sajt je upisan 2012, август 4. u 14:30
Kategorija: Internet knjižare
Tagovi: internet knjižara, knjiga, Knjige, online knjiga

Više...

Učionica – Banka znanja na internetu

Ucionica je sajt koji omogucava studentima i ucenicima, pomoc pri ucenju, pruzajuci im veliki broj znacajnih informacija iz svih predmeta i oblasti. Na nasem sajtu mozete naci preko hiljadu materijala kao sto su razna vezbanja, zadaci, seminarski radovi, analize dela, itd. iz oblasti ekonomije, matematike, srpskog jezika, engleskog jezika…

Sajt je upisan 2012, август 4. u 14:26
Kategorija: Studenti - Učenici
Tagovi: fakultet, seminarski radovi, srednja škola

Više...

Medicinska Škola Tuzla

Web site srednje medicinske škole u Tuzli. Medicinska škola je četverogodišnja srednja skola koja priprema i osposobljava učenike za neposredan rad u zdravstvenim institucijama, kao i za nastavak obrazovanja na višim i visokoškolskim institucijama.

Sajt je upisan 2012, август 4. u 13:18
Kategorija: Srednje škole
Tagovi: medicinska škola, tuzla, vanredno školovanje

Više...


Top