О nama

Otvoreni Direktorijum je samostalni projekat, zasnovan na WordPress platformi, čiji je cilj da na jednom mestu objedini što više kvalitetnih sajtova sa područja Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. Kako kvantitet ništa ne znači bez kvaliteta, posebna pažnja je posvećena optimizaciji direktorijuma, tako da je za veoma kratko vreme koliko postoji dospeo u sam vrh web pretrage.

Upisivanje sajtova u Otvoreni direktorijum je POTPUNO BESPLATNO, povratni link ka Otvorenom Direktorijumu nije obavezan. Naravno, ukoliko želite možete bilo gde na Vašem sajtu postaviti link ka Vašoj stranici na Otvorenom Direktorijumu. Time povećavate rejting Vaše stranice (Vaša stranica na Otvorenom Direktorijumu će biti posećenija zahvaljujući posetama sa Vašeg sajta, i samim tim, vremenom, bolje rejtingovana). A to će Vam doneti bolju ukupnu posećenost preko nas. Otvoreni Direktorijum je SEO friendly direktorijum, iskoristite njegov potencijal.

Sajtovi su organizovani po kategorijama i tagovima (ključnim rečima), što omogućava brzo i lako snalaženje. Svaki upisan sajt ima posebnu stranu na kojoj se nalaze osnovne informacije o sajtu, kao što su thumbnail (umanjena slika sajta), opis sajta, direktan link, kao i mogućnost ocenjivanja i komentarisanja.

Integrisana je Google prilagođena pretraga, tako da možete pretraživati kako Otvoreni Direktorijum tako i ceo web sadržaj.

U Otvorenom Direktorijumu nema mesta za sajtove koji promovišu pornografski materijal, pozivaju na nacionalnu, versku, rasnu ili bilo koju drugu vrstu mržnje, netrpeljivosti i nasilja.

Dodavanje sajta u Otvoreni Direktorijum nije automatsko. Svaki sajt će biti proveren pre konačnog upisa u bazu. Sajt je dovoljno prijaviti samo jednom, i ukoliko ispunjava uslove, biće upisan u roku od 24h. Moguće su naknadne izmene.

Cilj nam je da sajtovima omogućimo veću posećenost i rejting, a korisnicima brzo i lako snalaženje. Tu smo da surfovanje internetom učinimo jednostavnim i korisnim.

Hvala Vam što koristite Otvoreni Direktorijum.

Top