Ordinacija.tv

Izdavali smo magazin ORDINACIJA i u nasoj produkciji je bila istoimena televiziska emisija koju je vodio Mica Orlovic. Od skora smo sadrzaje objedinili i pokrenuli sajt
sa idejom da se na jednom mestu nadju svi zdravstveni sadrzaji (procita – magazin i saveti strucnjaka, pogleda – emisija i video prilozi, u adresaru informise o firmama, u apoteci o farmaceutskim proizvodima i da se zakazu pregledi: besplatni, sa popustom, bez popusta i usluge)

– MAGAZIN – Prvi besplatni, online, zdravstveni magazin ORDINACIJA na 86 strana, namenjen je celoj porodici.
Izborom tema i saradnika, vrhunskih stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, sporta, ishrane…pretendujemo da postanemo najcitaniji magazin.
Svi koji se oglase u sledecem broju (izlazi 1. 5. 2012.) a nebudemo li citaniji od stampanog tiraza najtiraznijeg magazina u Srbiji za oglasavanje nece nista platiti.
Po misljenu citalaca i klijenata, trenutno smo najkvalitetniji zdravstveni magazin – uverite se i sami da li su u pravu.
Citajuci magazin stice se utisak da vam je u ruci jer se stranice listaju a mozete da ih priblizite ili udaljite.
Stampani magazini imaju ogranicen tiraz i lokalni plasman a nas magazin ima neogranicen tiraz i plasman.
Magazin ORDINACIJA mozete citati na preko tridesetak sajtova u regionu i sirom sveta.
Svakome besplatno ustupamo prava da magazin postavi na svoj sajt.

– ADRESAR – je skup firmi iz oblasti medicine, farmacije, rekreacije smestenih u kategorije delatnosti I omogucava posetiocima sajta da na najbrzi nacin dobiju osnovne informacije o Vasem radu ili da direktno posete vas sajt.

– ZAKAZITE PREGLED – Posetioci sajta su u mogucnosti da preko naseg sajta zakazu preglede u preporucenim privatnim zdravstvenim ustanovama.
Predvidjene su 3 kategorije :
– besplatni pregled
– pregled sa popustom
– preporucujemo pregled.

– SAVETI STRUCNJAKA – Posetioci sajt ce slati pitanja na koja ce im odgovarati strucnjaci iz oblasti: medicine, farmacije, rekreacije, ishrane, kozmetike.

– APOTEKA – je veliki farmaceutski katalog proizvoda razvrstanih u kategorije uz detaljna objasnjenja i kontakte za detaljnije savete.

– VIDEO – snimljeni prilozi lekara, farmaceuta, strucnjaka iz oblasti rekreacije, kuvarskih recepata,nege… razvrstanih u kategorije.

– EMISIJA – nedeljno ce biti postavljana nova emisija koja se pravi iskljucivo za prikazivanje na sajtu.

Sajt je upisan 2012, јул 28. u 14:54

Kategorija: Zdravlje i medicina - Portali

Tagovi:

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Zdravlje i medicina - Portali

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top