Ortodynamic

U današnje vreme sport i rekreacija su neophodni za održavanje zdravlja. Moderan način života podrazumeva puno kretanja tokom dana. Neretko se dešava da dođe do povređivanja na koštanom, zglobnom i mišićnom sistemu.

Zato i profesionalci i amateri treba da se dobro pripremaju i zagreju pred fizičke ativnosti, a po potrebi koriste bandaže radi sprečavanja povreda. Preventiva je poželjna, jer je bolje sprečiti nego lečiti.

Bol je ono sa čim je najteže živeti. Kada nas nešto boli, jedino čemu tada težimo je da bol otklonimo.

Ako ipak dođe do povrede, neophodna je sanacija. Kada se naruši stabilnost zgloba, zglob je potrebno stabilizovati, mišiće bandažirati, a to je moguće uz pomoć ortoze, bandaže ili steznika.

Ortodynamic ima rešenje za Vaš bol. Sa višedecenijskim iskustvom izrađuje i nabavlja steznike, sportske ortoze i bandaže.

Široka paleta proizvoda ove firme podrazumeva:
Longete od plastike za sportske i druge povrede i imobilizacije
Kompletan program uložaka od različitih materijala: individualni ulošci po gipsanom otisku sa mogućnošću kompjuterske dijagnostike, silikonski ulošci, ulošci sa perforiranom petom, tabanice za patike itd, razmicače, proizvode za čukljeve i druge proizvode za sanaciju problema stopala.
Za sportiste, decu i odrasle, obolele od šećerne bolesti…

Ulošci su važni jer usled nepravilnog položaja kostiju stopala javljaju se problemi sa skočnim zglobovima, kolenima i kičmom.

Sportska pomagala: steznici za skočni zglob, steznik za koleno sa elastičnom podrškom steznici za lakat i rame, grejači, tegovi

Steznik za popravljanje stasa, steznik za lumbalnu kičmu, za rame; Dezolov zavoj, steznik za prst, za ručni zglob, steznik za koleno, steznici za čukalj, skakačko koleno, steznik za stomak i labav trbušni zid; pojas za ingvinalnu kilu; longete, Tomasova kragna, Šancova i Philadelphia kragna

Sa Vašim problemima obratite se nama da ih na obostrano zadovoljstvo rešimo.
Poklonite nam poverenje, jer samo najbolje je dovoljno dobro.

Sajt je upisan 2011, јун 18. u 01:21

Kategorija: Sportska oprema

Tagovi: bandaže, imobilizacija, Sportska oprema, steznici, ulošci

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Sportska oprema

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top