Polazak

Sajt Polazak je jedan od najkompletnijih i najpouzdanijih domaćih online planera putovanja kroz zemlju i ka inostranstvu. Ukoliko su vam potrebni redovi vonje autobusa, redovi vožnje Železnica Srbije, kao i informacije o polascima Beovoza i BG:VOZ-a, Polazak je pravo mesto za vas!

Internet planer putovanja Polazak je jedini sajt u Srbiji koji vam omogućava da na brz i efikasan način saznate kako možete stići do željene destinacije čak i ukoliko do nje ne postoji direktna linija. Sistem će za vas uvek odabrati najoptimalnije rešenje sa minimalnim brojem presedanja.

Osim autobuskih redova vožnje, na sajtu možete pogledati sve informacije o prevoznicima iz Srbije. Želite li da ocenite ili da prokomentarišete uslugu u autobusima SP Lasta, Niš Ekspres, Jugoprevoz Kruševac, Severtrans Sombor? Sajt Polazak je pravo mesto za to.

Ukoliko očekujete goste ili pošiljku, kategorija Autobuske stanice vam putem naših virtuelnih perona Srbije daje uvid u polaske i dolaske svih linija sa svih autobuskih stanica u Srbiji, kao što je Autobuska stanica Beograd, Autobuska stanica Novi Sad i slično.

Srećan put!

Sajt je upisan 2015, март 1. u 01:53

Kategorija: Putovanja - Informacije

Tagovi: autobuska stanica beograd, lasta, polazak autobusa, red vožnje, red vožnje autobusa

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Putovanja - Informacije

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top