Poliklinika Provena

Poliklinika Provena – Poliklinika za vene, dermatologiju i liječenje rana. Poliklinika Provena nudi male kirurške zahvate korigiranja i uklanjanja kožnih promjena, pregled i tretman za proširene vene i kapilare te liječenje kronične rane najnovijim tehnologijama iz dermatologije i kirurgije.

Vaše zdravlje i Vaš izgled su važni a mi ćemo Vam pomoći da se uz male bezbolne korekcije osjećate bolje u svom tijelu. Nudimo vam visokokvalitetne zahvate s područja dermatologije, radiofrekventne i opće kirurgije te anti-ageing medicine.

U ugodnom i diskretnom prostoru primjenjujemo suvremenu tehnologiju i najnovija znanja i to dermatološke tretmane pomlađivanja, male kirurške zahvate korigiranja i uklanjanja kožnih promjena, pregleda i tretman proširenih vena i kapilara te potpuno zbrinjavanje kroničnih rana najnovijim tehnologijama iz dermatologije i kirurgije. Osigurali smo da svaka osoba u medicinskom timu stručnjaka je usko specijalizirana za tretman koji izvodi, a tratmani su u skladu s europskim i svjetskim trendovima. Tako u svom timu imamo dermatologe, estetske kirurge, vaskularne kirurge te specijalizirane medicinske sestre.

Za više informacija možete nas zvati na tel. 01-2365-953 ili 091-2502922

Sajt je upisan 2011, август 9. u 02:46

Kategorija: Bolnice - Poliklinike - Klinike

Tagovi: dermatologija, estetska kirurgija, kronične rane, poliklinika, vene

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Bolnice - Poliklinike - Klinike

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top