Sajtovi iz kategorije "Porodica"

Nick Vujicic

Zamislite da ste rodjeni bez ruku. Bez mogucnosti da njima zagrlite nekoga, bez saka da osetite dodir, ili njima drzite nekog drugog za ruku. Ili, zamislite da ste rodjeni bez nogu? Bez mogudnosti da igrate, setate, trcite, ili cak da stojite na svoje dve noge. A sada spojite te dve pretpostavke u jednu bez ruku i bez nogu. Sta biste uradili? Kako bi to uticalo na vas svakodnevni zivot.

Sajt je upisan 2012, август 27. u 12:51
Kategorija: Humanitarne organizacije - Udruženja
Tagovi: predavanja, udruženja

Više...

Rođendaonica KRUG

Proslavite rođendan svom detetu uz prisustvo Vaših i njegovih prijatelja u prelepom ambijentu naše i vaše rođendaonice „KRUG“.
Rođendaonica veličine 80m2, sastoji se iz dve prostorije ( za odrasle i decu )opremljena najnovijim muzičkim i svetlosnim uređajima (ritam reflektori, mašina za maglu, disko kugla, karaoke..)

Sajt je upisan 2012, август 27. u 10:46
Kategorija: Dečije igraonice
Tagovi: animacije za decu, igraonica, predstave za decu, rodjendaonica

Više...

Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju – Sremčica

Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici je ustanova socijalne zaštite koja zbrinjava osobe sa umerenim, težim i teškim oblikom zaostalosti.

Sajt je upisan 2012, август 13. u 09:07
Kategorija: Deca
Tagovi: Deca, dom, Sremčica

Više...

Igraonica Kaja i Paja

Igraonica Kaja i Paja u srcu Vračara, Sinđelićeva 22a. Proslave dečijih rođendana po povoljnim cenama, profesionalni animatori i vrhunska usluga po povoljnim cenama. Prostor zа decu čine dvа delа.

Sajt je upisan 2012, јануар 25. u 05:03
Kategorija: Dečije igraonice
Tagovi: dečija rodjendaonica, igraonica, rodjendaonica

Više...

Ljetni kamp u Zagrebu

Zagreb Day Camp je kamp za djecu zamišljen kao sportski dječji kamp na bazi dnevnog boravka samo sa jednim noćenjem u kampu – zadnja noć. Zagreb Day Camp prvi je i jedini ljetni kamp tog tipa kreiran po američkom standardu kampova diljem svijeta. Zamišljen je kao program koji će djeci omogućiti upoznavanje i učenje novih sportova te vještina.

Sajt je upisan 2011, октобар 21. u 00:14
Kategorija: Deca
Tagovi: dječji kamp, dnevni kamp, kamp u zagrebu, kamp za djecu, ljetni kamp

Više...

Deda Mraz

Deda Mraz kod Vas na radost svih ukucana, a posebno onih najmladjih! Uspostavite kontakt sa Deda Mrazom i priustite Vasim malisanima zadovoljstvo druzenja sa Deda Mrazom, uz fotografisanje i price sa dalekog severa.

Sajt je upisan 2011, септембар 21. u 04:07
Kategorija: Deca
Tagovi: Deca, deda mraz, nova godina

Više...

Svet igračaka

Sajt u potpunosti posvećen igračkama. Naravno prvenstveno dečije igračke ali tu si i razne zanimljive spravice tzv. gadžeti (gadgets) koji možemo nazvati igračkama za odrasle. A takodje i „igračke za sve od 7 do 77“ tj. stvari koje su prikladne i za decu i za odrasle.

Sajt je upisan 2011, август 5. u 03:36
Kategorija: Deca
Tagovi: Deca, igračke, igranje, igre

Više...

Dečija igraonica Beosoftkids

Dečija rodjendaonica i igraonica Beosoftkids organizuje proslave rodjendana za Vaše mališane u najlepšem i najvećem prostoru u Beogradu.

Sajt je upisan 2011, јун 27. u 02:36
Kategorija: Dečije igraonice
Tagovi: Dečije igraonice, igraonice za decu, proslava rođendana, rodjendaonica

Više...

Dnevnik bebe

Dnevnik bebe je internet portal o bebama, gde mozete procitati korisne savete, ukljuciti se u diskusiju, razmeniti misljenja, saznati kada ce te se poroditi, u kom ste mesecu trudnoce…

Sajt je upisan 2010, децембар 6. u 04:45
Kategorija: Roditeljstvo
Tagovi: beba, bebe, Deca, Porodica, Roditeljstvo

Više...

Dečija igraonica „Zemlja Čuda“

Dečija igraonica „Zemlja Čuda“ je prostor namenjen za prijatan i zabavan provod slobodnog vremena dece i roditelja. Oplemenjen prostor je za zabavu dece od 2 do 8 godina.

Sajt je upisan 2010, децембар 3. u 06:01
Kategorija: Dečije igraonice
Tagovi: čačak, dečija igraonica, igraonica, proslava rođendana

Više...


Top