ProCredit Bank Beograd

ProCredit banka je razvojno orijentisana banka koja pruža kompletan paket usluga. Banka klijentima nudi odličnu uslugu, kao i širok spektar bankarskih proizvoda. U kreditnim poslovima se fokusiramo na kreditiranje malih i srednjih preduzeća, budući da smo ubeđeni da upravo ovaj sektor privrede otvara nova radna mesta i daje doprinos od vitalnog značaja za privredu u kojoj posluje.
Za razliku od drugih banaka, naša banka ne promoviše potrošačke kredite. Umesto toga, akcenat stavljamo na odgovorno bankarstvo i razvoj kulture štednje među našim klijentima.

Sajt je upisan 2009, август 10. u 01:33

Kategorija: Banke - Srbija

Tagovi: bankarski proizvodi, krediti, menjački poslovi, platne kartice, platni promet, poslovi sa privredom, štednja, tekući računi

Komentari: 1 komentar »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Banke - Srbija

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

1 Komentar

  1. Najgora banka sa kojom sam ja imao posla.
    Vec tri meseca zaredom jednu te istu ratu kredita naplacuju i korisniku kredite i zirantu. Svaki mesec ukradu po jednu ratu pa onda ja moram da idem u banku i trazim da mi vrate novac kao da sam ja hteo da im ga dam pa sad hocu nazad. Uzas. Lazu svaki put kada odem da ce se to jos danas srediti. Sef kreditnog se krije po banci a kreditni saradnik je na terenu kada odem. Nameste nekog jadnika koji nema pojma o cemu se radi da razgovara sa mnom a ovi se kriju po toaletima. Uzas.

    Komentar napisao/la damir | 24. јуна 2011.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top