Prolog

Šta je svrha Prologa?
Pre svega Prolog je namenjen onima koji vole film. Kako je samo polje zahtevno i široko Prolog će pokušati da zahvati i obradi dosta toga, a koliko će u tome uspeti, zavisi će od vremena i Vas samih.
Jer film nije samo ono što potiče iz Holivuda i što se može jednom nedeljno obrati na top listama istog. Ne, on je mnogo više i složenije od toga, za one sa ozbiljnijim pristupom, i nešto sasvim neobavezno za one sa površnijim potrebama. Prolog će raditi na tome da zadovolji obe grupe gledaoca jer film ne bi postojao bez i jedne…

Svetska kinematografija na jednom mestu – Prolog RS je sajt namenjen svim ljubiteljima filmske umetnosti. Trudimo se da pratimo sva aktuelna desavanja u svetu filma, ali s jednakom paznjom se vracamo i starim naslovima i glumcima jer u svakom vremenu ima nekog dobrog filmskog naslova. Obradjujemo i yu/ex-yu filmove, glumce, rezisere… Pomenuli bi smo i nase nedeljnike – film nedelje, temu nedelje i intervju – procitajte, pogledajte trejlere, zanimljivo je.

Aktuelni box office je svake nedelje kod nas na sajtu i svi filmovi imaju svoje opise i nase utiske iz bioskopa u kolumni.
TV izdanje ovog sajta mozete pratiti na preko 20 tv stanica.

I da, na kraju, filmska umetnost nije samo Hollywood, svaka zemlja ima neki dobar film i mi cemo ga pronaci za Vas!

Sajt je upisan 2012, мај 18. u 02:24

Kategorija: Internet portali

Tagovi: Film, glumci, intervju, kolumna, vesti

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Internet portali

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top