Rođendaonica KRUG

Proslavite rođendan svom detetu uz prisustvo Vaših i njegovih prijatelja u prelepom ambijentu naše i vaše rođendaonice „KRUG“.

Rođendaonica veličine 80m2, sastoji se iz dve prostorije ( za odrasle i decu )opremljena najnovijim muzičkim i svetlosnim uređajima (ritam reflektori, mašina za maglu, disko kugla, karaoke..)

Za proslavu rođendana starije dece i mnoštvom raznih igračaka renomiranih svetskih proizvođača ( tobogan, kućica, stoni fudbal, klackalice, bazen sa loptama…) za mlađe slavljenike.

Mogućnost snimanja digitalnom kamerom i aparatom, animacija dece sa vrhunskim animatorima i vaspitačima, predstave „pozorišta iz kofera“ na rođendanu i mnogo, mnogo lepih i zanimljivih aktivnosti.
Dođite da se družimo i uživamo..

Postoji više varijanti proslave dečjih rođendana: sve one traju dva sata (sa mogućnošću unapred dogovorenog produžetka) i uključuju: snimak sa rođusa DVD, BESPLATNU kafu za velike goste, svo posuđe koje je potrebno(tanjiri, salvete, staklene i plastične čaše, viljuške, kašike…), sa gostima je uvek neko ko ih može uslužiti, iseći tortu i ostalo što je potrebno uraditi i pomoći. Za ovu vrstu proslava se najčešće odlučuju roditelji kada slave prvi ili drugi rođendan, odnosno kad ima mnogo više VELIKIH gostiju nego malih.

Cena ove varijante (znači BEZ animatora) je 4.000 dinara u terminima od 18:00 časova, odnosno 3.000 kada se slavi vikendom od 11 i od 14:30.

Druga varijanta je proslava sa PROFESIONALNIM animatorima, gde je sa decom od 3 do 6 godina SLAVICA, a decu od 6+ godina zabavljaju NEŠA R’n’R i MARKO HAOS. U ovoj varijanti rođus košta 5.900 dinara, odnosno 4.900 kada se slavi vikendom od 11 i od 14:30.

Maksimalan broj dece i VELIKIH gostiju je oko 30 + 30!!!

Produžetak rođendana se naplaćuje 1.000 dinara za svaki naredni sat (u cenu nisu uračunati animatori).

Termini za proslavu rođusa: sub i ned: 11:00-13:00, 14:30-16:30 i 18:00-20:00, ostali dani po dogovoru
Dalje informacije i rezervacije na telefone: 063/532 189

http://www.rodjendaonicakrug.in.rs/

Sajt je upisan 2012, август 27. u 10:46

Kategorija: Dečije igraonice

Tagovi: animacije za decu, igraonica, predstave za decu, rodjendaonica

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Dečije igraonice

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top