Ronilačka oprema

Da bi se bavili ronjenjem, kao i bilo kojim drugim sportom, potrebna Vam je ronilačka oprema. Ta oprema se razlikuje (osim po dizajnu) i po mnogim drugim karakteristikama. Svaki pojedinačni deo opreme ima svoju namenu, i kroz tekstove o njima pokusaćemo da objasnimo čemu koji deo opreme služi, kako se obeležava, od kojih materijala se proizvodi, te kako odabrati odgovarajuću opremu.

Takodje, za svaki deo ronilačke opreme pokušaćemo da objasnimo o čemu da vodite racuna prilikom kupovine, kako se oprema priprema za prvu i svaku narednu upotrebu, te kako je održavati i skladistiti. Iako su cene ronilacke opreme sve manje, te za mali iznos novca možete nabaviti kvalitetnu opremu koja ce Vas služiti godinama, potrebno je voditi racuna o njenom odrzavanju i skladistenju, jer se time produzava njen zivotni vek.

Poseban deo sajta bice posvecen ronilackim klubovima u Srbiji i okruzenju, gde cemo objediniti sve klubove i pokusati da napravimo svojevrstan adresar klubova. Pozivamo Vas da ukoliko svoj klub, ili klub koji znate, ne vidite na sajtu, posaljite nam poruku, pa ćemo se potruditi da adresar ažuriramo u najkraćem roku. Iskreno, na sajtu se trenutno nalaze svi klubovi o kojima smo na internetu uspeli da nadjemo bilo kakav kontakt.

Sajt je upisan 2012, јануар 20. u 05:52

Kategorija: Plivanje

Tagovi: maska, peraja, ronilac, ronjenje

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Plivanje

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top