Savremena.me

Savremena.me – Magazin za savremenu ženu – Moda – Ljubav – Zdravlje – Recepti i još mnogo toga što jedna savremena ženi treba ovaj magazin.

Portal Savremena je napokon dobio i svoj forum kojem je glavni cilj da razmenimo iskustva i pomognemo jedna drugoj u trci koja se zove „život savremene žene“ jer jedno je istina ,nikad više prava nije ponudjeno ženama, ali i nikad ih nisu više ugrožavali ti isti koji su ih i davali (ovo nije feministički stav nego samo konstatacija svake savremene žene) pogotovo u ovim zadnjim godinama, a pritisak na savremenu ženu će biti samo još veći.

Jedan od osnovnih ciljeva je da predstavimo ženu kao jednu od nas, ženu koja živi i radi u našem okruženju i koja se da ne kažemo grubo bori za svoje mesto u društvu,kako mesto tako i priznanje da je ona ravnopravan deo istog društva, nikad više nismo ni tražile.
Činjenica je da na ovim prostorima (bivše nam zemlje SFRJ ) postoje portali i forumi koji se bave temom žene, ali je njihov broj bez obzira na sve mali i kad uporedite ostale zanemarljiv, o kvalitetu istih nećemo pisati jer je veliki broj vrlo visokog kvaliteta, mi smatramo samo da ima mesta i za nas i trudićemo se da animiramo i druge da pokreću što više ovakvih portala i foruma.

Ovaj portal je mlad kao i forum koji je pred vama i verovatno će se razvijati vremenom još više u pravcima koje žele njegove članice i čitateljke…

Sajt je upisan 2010, април 26. u 01:04

Kategorija: Portal za žene

Tagovi: bioritam, ljubav, Moda, savremena žena, servisi

Komentari: 1 komentar »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Portal za žene

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

1 Komentar

  1. Sjajan portal, gde moderna žena ima sve na jednom mestu!

    Komentar napisao/la Rada | 28. марта 2011.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top