Škola fudbala za decu FK Gugi

Škola fudbala Gugi osnovan je 2002. godine u Zemunu sa ciljem očuvanja kvaliteta fudbala koji je decenijama najpopularniji sport u našoj zemlji a poslednjih godina u velikoj krizi.

Jedan od osnovnih nedostataka u radu sa decom je težnja trenera fudbala da se ranom specijalizacijom i orjentacijom ka takmičenju postižu takmičarski ili ekipni rezultati, koji neminovno zapostavljaju individualni razvoj dece, koja se nalaze na samom početku sticanja bazičnih navika za bavljenjem fudbalskim sportom.

Naši stručni, motivisani i vredni trenerii , su u prilici da prenose svoja znanja i iskustva koja su stekli igranjem fudbala, kao i iz svoje fudbalske prakse u radu sa najmlađim uzrasnim kategorijama. Takođe prenose svoja znanja i iz oblasti koje su direktno vezane za fudbalsku igru i to iz: tehnike fudbala, taktike fudbala i fizičke pripreme, …

Cilj je da zadovolje osnovne psihološke i sociološke potrebe dece od 5 do 10 god. kroz školu fudbala i druženjem. I da kroz fudbalsku igru formiranjem pravilnog shvatanja fudbalskog sporta i fer-pleja, kao i trajno podsticanje dece da fudbalske aktivnosti postanu deo njihovog svakodnevnog života.

Akcenat u radu usmeren je ka osnovnim fudbalskim znanjima i sposobnostima koje se ogledaju u veštini baratanja loptom ili specifičnom osećaju za loptu i razvoju intelektualnih sposobnosti koje se ispoljavaju kroz rešavanje situacija koje se pojavljuju u veoma dinamičnoj fudbalskoj igri.

Sajt je upisan 2012, август 13. u 09:31

Kategorija: Fudbal

Tagovi: beograd, škola fudbala, škola fudbala za decu

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Fudbal

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top