Smart Web Solutions

Smart Web Solutions pruža totalnu i integrisanu strategiju za prisustvo kompanija i malog/srednjeg biznisa na internetu, uključujući web dizajn, web marketing i razvoj. Smart Web Solutions je osnovala grupa programera, dizajnera i web novinara koji su tokom godina zajedno radili na preko 100 danas najposećenijih sajtova. U želji da lakše komuniciramo sa klijentima i predstavimo naš rad, neformalan način dogovaranja izrade web sajtova, koji još uvek preovlađuje u Srbiji, zamenili smo jasnom politikom kvaliteta, cenama i rokovima od kojih nema odstupanja, uz objašnjenje šta zapravo klijent dobija u velikom paketu čiji je web sajt samo najvidljivija tačka.

Za razliku od dizajnera koji kreiraju sajtove bez brige da li će projekat ispuniti očekivanja, naša grupa je najviše vremena upravo provela razvijajući sajtove namenjene uslugama i trgovini, fino ih podešavajući tako da u praksi daju najbolje rezultate. U Smart Web Solutions sajt posmatramo pre svega kao način da se pospeši biznis, a ne kao dekoraciju i očekujemo da će svaki naš klijent zabeležiti rast profita i vremenom nam se opet obratiti sa zahtevom za još složenijim i boljim sajtom. Naša je želja da svima pokažemo koliko je lako uspešno poslovati na internetu i koliko svaki dobar poslovni projekat može postati daleko bolji sa adekvatnom web strategijom.

Želimo i da pomognemo u razvoju internet kupovine i podignemo nivo izrade web prezentacija, a najviše da programiranje i dizajn pomerimo iz sive zone, jer ove vredne veštine zaslužuju da se praktikuju u daleko boljim uslovima, na zadovoljstvo obe strane.

Sajt je upisan 2013, септембар 6. u 22:24

Kategorija: Web dizajn

Tagovi: društvene mreže, internet marketing, izrada sajtova, seo, Web dizajn

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Web dizajn

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top