SoftKom – poslovni programi

Softkom je preduzeće koje se bavi razvojem i distribucijom poslovnih programa. Poslovni programi za maloprodaju, veleprodaju i knjigovodstvo. Poslovni softver za izdavanje računa.

Izrada softvera je kompleksan proces kome treba pristupiti isključivo u slučaju da na tržištu ne postoji gotovo rešenje koje zadovoljava poslovne procese u preduzeću, odnosno u slučaju da ne postoji gotovo rešenje koje može da bude prilagođeno potrebama kupca.

Prilikom donošenja odluke o izradi softvera treba da imate u vidu nekoliko stvari:

Izrada programa podrazumeva određene troškove koji zavise od radnog vremena koje treba da bude utrošeno na proizvodnju. Cenovnik našeg radnog vremena možete da vidite ovde. Procenu troškova koji prate izradu softvera možete da dobijete ako popunite kontakt formular ili nam se obratite na info telefon: 011 6280 121.

Izrada programa po narudžbi zahteva potpunu saradnju zaposlenih i menadžmenta obzirom da su oni ti koji treba da daju precizne instrukcije o funkcionalnostima programa. To znači da će vaši zaposleni i menadžment morati da odvoje vreme da bi objasnili procese u vašem preduzeću onima koji treba da izrade program.

Obuka zaposlenih i tehnička podrška u radu su podjednako važni kao i sama izrada softvera. Izradu programa poverite pouzdanom preduzeću koje je u stranju da izvrši obuku vaših zaposlenih i što je naročito važno da im u kasnijem radu pruža tehničku podršku.

Sajt je upisan 2011, октобар 29. u 02:29

Kategorija: Software

Tagovi: knjigovodstvo, maloprodaja, poslovni programi, veleprodaja

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Software

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top