TALA Nekretnine

TALA – Agencija za izdavanje nekretnina

TALA je agencija za izdavanje stanova, kuća, poslovnih prostora i lokala u Beogradu.
Prezentacijom na sajtu zelimo da Vam što bolje približimo nasu ponudu nekretnina i da budete sigurni da ste imajući poverenja u nas prešli više od pola puta do ostvarenja svog cilja.Mi znamo da je nekretnina, poslednja velika vrednost i sigurnost koju ljudi poseduju, upravo zbog toga poslujemo savesno, organizaciono, kvalitetno i efikasno. Zadovoljstvo nam je pomoći Vam u pronalaženju novog doma ili kutka za odmor.

Želite li zakupiti nekretninu, učinićemo sve da to obavimo u što kraćem roku i po prihvatljivoj ceni. Profesionalnost, iskustvo i zadovoljstvo klijenata glavna su nam preporuka.

Zakupodavci precenjuju, zakupci potcenjuju a posrednici procenjuju tržišnu vrednost rentiranja određene nekretnine…. Vaše nepokretnosti procenjujemo, snimamo i oglašavamo u dogovoru s vama.
Zakupcima pružamo usluge pronalaženja objekata koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama i željama, uz prezentaciju na nasem web sajtu, pratnju pri obilasku nekretnina i pravnu podršku..
Zakupodavci od nas mogu očekivati prezentovanje svojih nekretnina velikom broju potencijalnih zakupaca, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost.

Prilikom odabira nekretnine za naše klijente fokusiramo se na posebne potrebe i zahteve i u ponudu ne uključujemo nekretnine koje ne zadovoljavaju te parametre.

Svi podaci koje ostavite u agenciji tretiraju se kao poslovna tajna. Sve nepokretnosti koje nudimo smo dobili u ponudu od vlasnika istih ili njihovih sudski ovlašćenih zastupnika (tražimo na uvid vlasnički list i ovlašćenje za zastupanje pri izdavanju nepokretnosti potpisano od vlasnika nekretnine). Agencija sastavlja ugovor na osnovu saglasnosti obe strane u koji se unose svi detalji usmenog dogovora između zakupca i zakupodavca.

Mi postojimo zbog Vas, pa je naše radno vreme prilagođeno Vašim potrebama. Radimo svakog radnog dana od 09.00 do 18.00 časova.

Sajt je upisan 2011, септембар 11. u 23:55

Kategorija: Agencije za nekretnine

Tagovi: izdavanje kuća, izdavanje poslovnog prostora, izdavanje stanova, prodaja kuća, prodaja stanova

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Agencije za nekretnine

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top