TRI-M-KOP | Zemljani i gradjevinski radovi

Zemljani i građevinski radovi – Izvođenje grubih zemljanih i građevinskih radova bagerom sa uslugom dovoza/odvoza materijala/otpada kiper kamionom. Nema ni jednog područja građenja gde se ne pojavljuju zemljani radovi kao prethodni, pripremni, pomoćni ili završni radovi.

Pored rušenja objekata, preduzeće tri-m-kop se bavi i izvođenjem svih vrsta zemljanih radova u građevinarstvu, a tu spadaju: čišćenje područja građenja, sečenje i uklanjanje grmlja i drveća, uklanjanje postojećih instalacija, ručni i mašinski iskop zemlje, nasipanje i niveliranje terena, odvoz viška zemlje i šuta, kao i dovoz zemlje ili drugih materijala potrebnih za nasipanje.

U sklopu iskopa zemlje (ručnog ili mašinskog) izvodimo sledeće radove: plitki površinski iskop, široki iskop, iskop stepenica, iskop gradilišnih jama, iskop temelja, iskop rovova i kanala.

Posedujemo svu potrebnu mehanizaciju i dovoljan broj radnika za izvođenje svih vrsta zemljanih radova, bez obzira na njihov obim, pri čemu je kvalitet usluga koje nudimo na najvišem nivou.

Sajt je upisan 2012, јануар 19. u 02:34

Kategorija: Izvođači radova

Tagovi: bager, građevinski radovi, kamion, kiper, zemljani radovi

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Izvođači radova

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top