Udruženje trgovaca Srbije

Čast nam je da Vas obavestimo da je najzad osnovano „Udruženje Trgovaca Srbije“ koje će u potpunosti zaštititi Vaše interese, kako na tržištu tako i u društvu, zalažući se za poboljšanje i stvaranje boljih uslova u struci.

Udruženje će se stalno zalagati da ostvari što čvršću saradnju i povezivanje nas malih trgovaca sa proizvođačima i direktnim uvoznicima , i tako obezbediti mnogo bolje uslove i bonitete kod proizvođača, uvoznika i svih ostalih učesnika u lancu snabdevanja.

Stav udruženja je da se svim članovima udruženja sa teritorije Srbije obezbede potpuno ravnopravni uslovi, i na taj način omogući ravnopravan položaj na tržištu u cilju podizanja produktivnosti i kvaliteta uslova poslovanja.

Našim programom smo obezbedili sigurnost ne samo opstanka samostalnih trgovinskih radnji, nego i mogućnost budućeg prerastanja u jedno moćno akcionarsko društvo sa ravnopravnim učešćem kapitala. Na taj način ćemo obezbediti i kontinuitet i kvalitet u snadbevanju sa najpovoljnim cenama, za lepezu proizvoda za koju nismo mogli ostvariti dobre uslove putem udruženja.

Sajt je upisan 2012, октобар 24. u 13:46

Kategorija: Organizacije - Udruženja

Tagovi: trgovci, udruženje

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Organizacije - Udruženja

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top