Upoznavanje381.com – Najveća baza ličnih oglasa

Besplatno učlanjenje
Servis Upoznavanje381.com je zamišljen kao sajt na kome svi korisnici 100% besplatno mogu da postave svoje profile sa slikama, profile u kome će detaljno da opišu sebe i osobe koje žele da ih kontaktiraju!

Detaljan profil sa slikama
Kada se učlanjujete na sajt potrebno je da popunite što više traženih podataka o Vama kao i o osobi koju želite da upoznate. Na taj način pruža Vam se veća šansa da Vas baš prava osoba kontaktira. Pored toga, možete da postavite do 5 vaših sličica

100% anonimno
Prilikom postavljanju profila jedna od stavki je Vaš broj telefona! Taj broj telefona će videti samo operateke iz našeg call – centra, i one će uspostavljati vezu sa Vama i osobom koja želi da Vas upozna. Dakle samo naše operaterke mogu da vide Vaš broj telefona, i on će uvek ostati anoniman, ni jedan drugi korisnik, čak ni oni koji Vas pozivaju nikada neće saznati Vaš broj telefona!

Pretraga na osnovu više parametara
Imate mogućnost da tražite partnera na osnovu više parametara, pored klasične pretraga po polu, korisničkom imenu godinama, možete da tražite i po gradu, državi, onome što druga strana želi, boji kose, očiju.. Takođe možete da tražite samo korisnike koji imaju slike, da ih sortirate po datumu objavljivanja profila… Sve to da biste pronašli baš onakvog partnera kakvog tražite!

Sajt je upisan 2012, март 15. u 04:39

Kategorija: Druženje Upoznavanje

Tagovi: lični kontakti, upoznavanje, upoznavanje devojaka

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Druženje Upoznavanje

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top