Sajtovi iz kategorije "Usluge"

Kamionski i Kombi Prevoz Selidbe Beograd

Agencija za selidbe i prevoz u Beogradu uspešno pruža kompletne usluge selidbi i transporta nameštaja, stvari, kućnih aparata i celokupmog pokućstva. Na sebe preuzimamo celokupan proces selidbe od pakovanja stvari, prevoza do željene destinacije i pakovanja. Naši zaposleni su profesionalni radnici koji su u ovom poslu već dugo godina tako da možete biti spokojni kada […]

Sajt je upisan 2014, август 8. u 03:39
Kategorija: Transport - Selidbe
Tagovi: kamionski prevoz, Kombi prevoz, prevoz, selidbe, selidbe beograd

Više...

UniRent Rent-a-Car

Kompanija UniRent Renta-a-Car je stacionirana na Beogradskom aerodromu. Nas vozni park je sastavljen od automobila svih klasa, od malih gradskih automobila ekonomske ili A-klase, preko visoke klase pa do minibuseva (kao na primerReno Trafik 8+1). Vazno je napomenuti da je nas parking vrlo blizu aerodroma tako da nase musterije mogu odmah po sletanju da krenu […]

Sajt je upisan 2014, март 7. u 19:39
Kategorija: Rent A Car
Tagovi: aerodrom beograd, rent a car, rent a car Beograd

Više...

Invekta

Preduzeće Invekta je specijalizovano za pružanje stručnih i visokokvalitetnih usluga u oblasti higijene za pravna i fizička lica. Vrsimo usluge pranja namestaja, tepih servis, ciscenje tepiha, masinsko pranje, ciscenje itisona, odrzavanje higijene u kancelarijama…

Sajt je upisan 2013, август 30. u 02:05
Kategorija: Čišćenje i održavanje objekata
Tagovi: mašinsko pranje tepiha, pranje nameštaja, tepih servis, tepih servis beograd

Više...

Istrebljivač

Vrsimo sprovođenje mera sanitarne zaštite, odnosno mera DDD-a (dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija) koje predstavljaju najznačajnije opšte mere za sprečavanje i suzbijanje zaraznih bolesti. Razlog našeg postojanja je velikoj potrebi za poboljšanje zdravlja ljudi i kvaliteta života. Štetni mikroorganizmi, insekti i glodari su pretnja našem zdravlju i zdravlju našeg okruženja.

Sajt je upisan 2013, јул 31. u 22:34
Kategorija: Čišćenje i održavanje objekata
Tagovi: deratizacija, dezinfekcija, dezinsekcija

Više...

Rent a Car Beograd VBI

VBI Rent a Car je prestina firma za REnt A Car Beograd.
Agencija koju vodi tim profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u rent a car delatnosti i turizmu. Pratimo svetske trendove i permanentno se usavršavamo kako bi naši cenjeni klijenti dobili vrhunsku uslugu i najbolju ponudu na tržištu na osnovu strategije “više za manje” tj. bolju uslugu i vozilo za manju cenu.

Sajt je upisan 2013, јануар 23. u 11:22
Kategorija: Rent A Car
Tagovi: beograd, rent a car

Više...

Selidbe BEOPREVOZ

Agencija BEOPREVOZ osnovana je 2012 godine, a čini je profesionalni tim radnika, pakera, montažera i agenata širom Srbije i sveta, sa decenijskim iskustvom. BEOPREVOZ vrši besplatnu procenu selidbe Vašeg stana ili firme, a posao shvata veoma ozbiljno i sve zadatake obavlja profesionalno i odgovorno.

Sajt je upisan 2013, јануар 22. u 11:49
Kategorija: Transport - Selidbe
Tagovi: beograd, prevoz, selidbe

Više...

MDS-Comp

Čišćenje i održavanje vrše pedantne, diskretne i vredne žene; Čišćenje i održavanje podnih obloga u firmama (tepiha, itisona, vinila, linoleuma, laminata…); Čišćenje svih vrsta nameštaja…

Sajt je upisan 2012, децембар 4. u 15:24
Kategorija: Čišćenje i održavanje objekata
Tagovi: čišćenje objekata, dubinsko pranje tepiha, tepih servis

Više...

Praonica rublja – Dubinsko čišćenje | Servis Neda Split

Nudimo usluge pranja, sušenja i peglanja za tvrtke i kućanstva: – posteljina, navlaka, prekrivača, jastučnica, bluza, košulja, radne odjeće, ručnika, deka, štep deka (popluna), jastuka, restoranskog rublja, tepiha i tepisona. Robu preuzimamo i dostavljamo na Vašu adresu.

Sajt je upisan 2012, октобар 24. u 13:51
Kategorija: Čišćenje i održavanje objekata
Tagovi: hemijsko čišćenje, pranje rublja, praonica rublja

Više...

Metal Inženjering – Metalostrugarska radionica

Metalostrugarska radionica Metal Inženjering je samostalna metalostrugarska radionica iz Aleksandrovca koja postoji i uspešno posluje više od 40 godina i bavi se masinskom obradom, obradom metala, izradom metalnih proizvoda i konstruisanjem masina za razlicite namene.

Sajt je upisan 2012, август 17. u 15:39
Kategorija: Zanatstvo
Tagovi: metalostrugar, metalostrugarska radionica, metalostrugarska radnja

Više...

Dolcevita rentacar Beograd

Dolcevita rentacar je agencija iz Beograda koja po najpovoljnijim cenama uz profesionalnu uslugu nudi široku paletu vozila sa mogućnošću dostave i preuzimanja vozila sa aerodroma Nikola Tesla ili druge adrese po želji klijenta.

Sajt je upisan 2012, август 12. u 19:44
Kategorija: Rent A Car
Tagovi: rent a car, rent a car Beograd

Više...


Top