Sajtovi iz kategorije "Rent A Car"

UniRent Rent-a-Car

Kompanija UniRent Renta-a-Car je stacionirana na Beogradskom aerodromu. Nas vozni park je sastavljen od automobila svih klasa, od malih gradskih automobila ekonomske ili A-klase, preko visoke klase pa do minibuseva (kao na primerReno Trafik 8+1). Vazno je napomenuti da je nas parking vrlo blizu aerodroma tako da nase musterije mogu odmah po sletanju da krenu […]

Sajt je upisan 2014, март 7. u 19:39
Kategorija: Rent A Car
Tagovi: aerodrom beograd, rent a car, rent a car Beograd

Više...

Rent a Car Beograd VBI

VBI Rent a Car je prestina firma za REnt A Car Beograd.
Agencija koju vodi tim profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u rent a car delatnosti i turizmu. Pratimo svetske trendove i permanentno se usavršavamo kako bi naši cenjeni klijenti dobili vrhunsku uslugu i najbolju ponudu na tržištu na osnovu strategije “više za manje” tj. bolju uslugu i vozilo za manju cenu.

Sajt je upisan 2013, јануар 23. u 11:22
Kategorija: Rent A Car
Tagovi: beograd, rent a car

Više...

Dolcevita rentacar Beograd

Dolcevita rentacar je agencija iz Beograda koja po najpovoljnijim cenama uz profesionalnu uslugu nudi široku paletu vozila sa mogućnošću dostave i preuzimanja vozila sa aerodroma Nikola Tesla ili druge adrese po želji klijenta.

Sajt je upisan 2012, август 12. u 19:44
Kategorija: Rent A Car
Tagovi: rent a car, rent a car Beograd

Više...

EXIT rent a car

Automobile Exit renta car možete preuzeti u našoj poslovnici, kao i na aerodromu Sarajevo. Pozovite EXIT renta car za bilo koje pitanje u vezi rentiranja auta u Sarajevu ili Bosni. EXIT rent a car Sarajevo iznajmljuje dva tipa automobila.

Sajt je upisan 2012, август 5. u 15:02
Kategorija: Rent A Car
Tagovi: iznajmljivanje auta, najam auta sarajevo, rent a car bih, rent a car sarajevo, rentiranje auta sarajevo

Više...

Bel rent a car

Agencija za iznajmljivanje automobila Bel rent a car sa sedištem u Beogradu. Veliki izbor vozila za rentiranje. Najjeftiniji automobili za rentiranje po ceni vec od 18 Evra dan, su u ekonomskoj klasi( Ševrolet Spark, Aveo, Opel Korsa Sitroen C3, Hundai i10) sa sedištem u Beogradu.

Sajt je upisan 2012, јул 30. u 13:46
Kategorija: Rent A Car
Tagovi: iznajmljivanje automobila, najam auta, rent a car, rent a car Beograd

Više...

Rent a Car – Asterix, Jagodina

Asterix rent a car je agencija za iznajmljivanje vozila. Citroen, Audi, Kia, Peugeot, Smart. Sedište firme je u Jagodini.
Naša agencija za iznajmljivanje rentira novije modele automobila i pruža vrhunsku uslugu svojim korisnicima.

Sajt je upisan 2012, март 22. u 19:54
Kategorija: Rent A Car
Tagovi: iznajmljivanje vozila, jagodina, rent a car

Više...

Dragon Rent a Car Beograd

Dragon Rent a Car Beograd je renomirana firma specijalizovana za iznajmljivanje vozila sa visegodisnjim iskustvom. Nasa flota raspolaze sirokom gamom vozila od malih gradskih automobila do udobnih krstarica. Vozila se mogu iznajmiti u nasoj poslovnici kod sportskog centra Arena na Novom Beogradu, aerodromu Beograd Nikola Tesla, kao i na bilo kojoj adresi u Srbiji.

Sajt je upisan 2012, јануар 16. u 06:01
Kategorija: Rent A Car
Tagovi: Car rental in Belgrade, Car rental in Serbia, iznajmljivanje vozila beograd, rent a car airport Belgrade, rent a car Beograd

Više...

Rent a Car Niš

Rent a Car Niš – Ako nemate svoj automobil,u firmi za iznajmljivanje automobila Rentalex Rent a Car Nis mozete iznajmiti auto po najpovoljnijim uslovima. Posebno turistima i ljudima koji nisu iz Nisa a nemaju automobil preporucujem Rentalex Rent a Car Nis zbog posebnih povoljnosti.

Sajt je upisan 2011, новембар 29. u 04:39
Kategorija: Rent A Car
Tagovi: niš, rent a car

Više...

Rent a car Split

Smart car – najeftinije iznajmljivanje automobila, Split aerodrom, Trogir i Zadar. Iznajmljivanje Smart automobila i luksuznih automobila.

Sajt je upisan 2011, септембар 12. u 00:14
Kategorija: Rent A Car
Tagovi: airport, rent a car, split, trogir, zadar

Više...

Sixt Rent a car Serbia

SIXT Rent-a-car Srbija je jedan od vodećih globalnih rental servisa u Svetu. Nudi širok spektar rent-a-car vozila, SUV, mini venova, sportskih automobila, limuzina ili bilo koje vrste automobila za Vaše potrebe.

Sajt je upisan 2011, јул 4. u 03:58
Kategorija: Rent A Car
Tagovi: belgrade airport, Car hire Belgrade, rent a car, rent a car Beograd, rent a car Srbija

Više...

  • Strana 1 od 2
  • 1
  • 2
  • >

Top