Sajtovi iz kategorije "Transport – Selidbe"

Kamionski i Kombi Prevoz Selidbe Beograd

Agencija za selidbe i prevoz u Beogradu uspešno pruža kompletne usluge selidbi i transporta nameštaja, stvari, kućnih aparata i celokupmog pokućstva. Na sebe preuzimamo celokupan proces selidbe od pakovanja stvari, prevoza do željene destinacije i pakovanja. Naši zaposleni su profesionalni radnici koji su u ovom poslu već dugo godina tako da možete biti spokojni kada […]

Sajt je upisan 2014, август 8. u 03:39
Kategorija: Transport - Selidbe
Tagovi: kamionski prevoz, Kombi prevoz, prevoz, selidbe, selidbe beograd

Više...

Selidbe BEOPREVOZ

Agencija BEOPREVOZ osnovana je 2012 godine, a čini je profesionalni tim radnika, pakera, montažera i agenata širom Srbije i sveta, sa decenijskim iskustvom. BEOPREVOZ vrši besplatnu procenu selidbe Vašeg stana ili firme, a posao shvata veoma ozbiljno i sve zadatake obavlja profesionalno i odgovorno.

Sajt je upisan 2013, јануар 22. u 11:49
Kategorija: Transport - Selidbe
Tagovi: beograd, prevoz, selidbe

Više...

Avala Selidbe

Agencija Avala Selidbe iz Beograda (Arena) vrši selidbe stanova i lokala, prevoz kasa, TA peći, klavira i ostalih glomaznih predmeta uz potpunu zaštitu od oštećenja, u kratkom roku, uz vrlo pristupačne cene. Naši radnici su sa velikim iskustvom, i predložiće uvek najbolje rešenje, tako da selidba prođe brzo i bez problema.

Sajt je upisan 2012, август 4. u 13:58
Kategorija: Transport - Selidbe
Tagovi: Kombi prevoz, prevoz, selidbe, selidbe beograd

Više...

Agencija Pakovanje & Selidbe Beograd

Agencija Pakovanje & Selidbe pruža vam profesionalnu uslugu selidbe vašeg stambenog i poslovnog prostora preko 15 godina. Veliki broj zadovoljnih klijenata širom naše zemlje su naša najveća preporuka. Vršimo usluge selidbe i profesionalnog pakovanja po najvišim standardima.

Sajt je upisan 2012, јул 29. u 14:06
Kategorija: Transport - Selidbe
Tagovi: pakovanje, selidbe, selidbe beograd

Više...

Selidba.org

Ukoliko želite da minimizirate stresne situacije koje izaziva organizovanje selidbe jednostavno se odlučite za našu za profesionalnu uslugu selidbe. Profesionalci, koje angažujete će misliti na sve umesto Vas i sve uredno premestiti a ujedno svesti na minimum opasnost od oštećenja ili gubitka predmeta.

Sajt je upisan 2011, новембар 22. u 06:08
Kategorija: Transport - Selidbe
Tagovi: selidba, selidbe, selidbe klavira, transport beograd

Više...

Selidbe i transport

Regionalni direktorijum kompanija koje se bave transportnim i selidbenim uslugama. Korisnik je u prilici da napravi listing kompanija koje nude transportne usluge na osnovu zadatih kriterijuma. Direktorijum je otvoren za kompanije iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.

Sajt je upisan 2011, новембар 16. u 03:39
Kategorija: Transport - Selidbe
Tagovi: kamion, kombi, prekookeanski transport, selidbe, transport

Više...

Selidbe Beograd RS

Selidbe Beograd – Agencija za Selidbe i profesionalno pakovanje u Beogradu pruža usluge pakovanja i zaštite vaših stvari po najvišim standardima. Nudimo vam kutije za selidbe u 5 različitih dimenzija, papir za pakovanje, bubles.puc puc foliju i još mnogo toga.

Sajt je upisan 2011, новембар 4. u 01:04
Kategorija: Transport - Selidbe
Tagovi: kutije za selidbe, selidba, selidbe, selidbe beograd, selidbe klavira

Više...

Selidbe, Kombi prevoz

Agencija za Selidbe & Pakovanje U Beogradu pruža usluge profesionalnog pakovanja i zaštite vaših stvari po najvišim standardima. Posedujemo kutiije u 5 različitih dimenzija specijalno napravljene za usluge selidbe. Takođe vršimo i demontažu/montažu nameštaja, kao i skladištenje stvari na određeno vreme ukoliko za tim imate potrebu.

Sajt je upisan 2011, октобар 29. u 02:51
Kategorija: Transport - Selidbe
Tagovi: Kombi prevoz, selidba, selidbe, selidbe klavira, transport robe

Više...

Selidbe Beograd Recta Via

Selidbe Beograd Recta Via, je agencija za selidbe u Beogradu, Srbiji, kao i selidbe za inostranstvo ili medjunarodne selidbe.
Telefoni 011/2191-291; 063/217-304

Sajt je upisan 2011, август 1. u 03:04
Kategorija: Transport - Selidbe
Tagovi: selidbe, selidbe beograd

Više...

Recta Via

Najpovoljnije selidbe Beograd; Brze i profesionalne lokalne i regionalne selidbe; Skladištenje robe; Međunarodni i interkontinentalni transport; Špedicija i carina

Sajt je upisan 2011, мај 6. u 00:49
Kategorija: Transport - Selidbe
Tagovi: agencija za selidbe, medjunarodne selidbe, selidbe beograd, selidbe Srbija

Više...

  • Strana 1 od 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • >

Top