Zaštita bilja Online

Voćno lozni rasadnik u Lazarevcu, jedan je od najstarijih rasadnika u Srbiji a i šire. Osnovan je davne 1909. godine a kontinuitet u svom radu nije prekidao ni do danas. U početku na malim površinama sa ekstezivnom proizvodnjom i skromnim naučno-tehnološkim znanjem, proizvodnja se godinama povećavala i usavršavala a kalemarski zanat se prenosio generacijama.

Danas voćno lozni rasadnik raspolaže ogromnim obradivim površinama, savremenim sredstvima mehanizacijestručno osposobljenom i obučenom radnom snagom a u proizvodnju se neprestano uvode nove sorte i podloge voćaka i vinove loze. Besprekorno kvalitetan i zdrav sadni materijal omogućio nam je da naše proizvode uspešno plasiramo na domaće i strano tržište.

Pored sadnog materijala bavimo se i proizvodnjom i prometom vegetativnih i generativnih podloga kao i kalem grančica…
Na našoj web prezentaciji koju smo oformili zbog Vas, bićete u prilici da pratite dešavanja u našem rasadniku kao i da razmenjujete informacije i iskustva sa našim stručnjacima a sve u cilju unapređenja oblasti kojom se bavimo.

Od marta 2009. godine u sklopu našeg rasadnika, sa radom je počela poljoprivredna apoteka. Bavimo se prometom sredstava za zaštitu bilja svih vrsta, mašina i alata u poljoprivredi, semenske robe, svih vrsta mineralnih đubriva, stočne hrane i ostale robe.
Ukoliko ste u nedoumici ili Vam je potrebna pomoć i savet iz oblasti kojom se bavimo, slobodno je možete potražiti kod nas. Diplomirani inžinjeri poljoprivrede pružiće Vam sve vrste saveta i uputstava neophodnih da obezbedite zdrav i kvalitetan rad.

Na našoj web prezentaciji, na stranici poljoprivredne apoteke, možete pogledati kompletan podsetnik kako izvršiti pripremu zemljišta, pripremu sadnice kao i samu sadnju. Saveti naših stručnjaka obezbediće Vam pravilno gajenje sadnice kako bi se ona pravilno razvijala i dala zdrav i obilan plod.

Sajt je upisan 2012, јануар 24. u 02:57

Kategorija: Rasadnici

Tagovi: sadnice, voćne sadnice, zaštita biljaka

Komentari: Nema komentara »» Ostavite komentar

      

Pogledajte sve sajtove iz kategorije Rasadnici

Pogledajte SVE KATEGORIJE

Slični sajtovi

Nema komentara

Još uvek nema komentara.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top